Overnatning / Glamping

onsdag den 25. oktober 2017

Hjerter og juleroser i julehaven.

I dag har jeg blandt andet, ordnet terrassen ved den store skurvogn, så i får lige et kig. Parasollen i jern har jeg i år pyntet med hjerter, der er lavet af gammelt patineret kobberplade. Toppen af parasollen har fået grangrene på, de er bundet fast med vinseltråd.


Juleroser hører til i julehaven, her en enkelt udsprungen.


I hjørnet har jeg lavet et stort eventyrjuletræ, af de grene vi savede af de store grantræer nederst i haven.


Et par pinjekogler i et hjemmestøbt fad, lavet på et hostablad. Der er broget buksbum i den aflange krukke. Den brogede buksbum var blevet alt for stor, så nu er den klippet ned, og der er rigtig meget pyntegrønt til jule/vinter haven.


Er du interesseret i at se mere om julehaven og hvornår den kan besøges, så se HER

5 kommentarer:

 1. Åhhh jeg elsker når haven julepyntes. Hvor ser det fedt ud med parasollen og eventyr træet. Tror jeg skal prøve at lave juletræer som du gør i år. Glæder mig sådan til at se din julehave.
  Rigtig god dag

  Kærlig hilsen
  Lone

  SvarSlet
 2. Hej Annette. Så er du i fuld sving med julerierne og har rent faktisk været det længe. Din julehave tager form for hver dag, der går. Du skal være færdig til midten af november, det tidspunkt, hvor vi andre er ved at begynde eller i hvert fald ved at tænke på at komme i gang. For os er din blog en kæmpestor juleinspirationsbog, som overgår de fleste lignende magasiner. Jeg er ikke begyndt endnu, men jeg kan love dig for, at du giver mig lyst til at pynte op i min have, hvor flere af dine små tips vil blive benyttet.
  Til sidst lige et spørgsmål angående de små hjerter i kobberplade. Er de indkøbte eller har John selv savet dem ud?
  Fortsat god arbejdslyst med julehaven.
  De bedste hilsner
  Bodil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bodil. Hjerterne er købt af en dame der klipper dem ud, men jeg ved at Tjiller Tjaller i Holstebro også har købt nogen af hende. De ligger ikke på hendes webshop, men prøv at ring eller skriv til hende. Kærlig hilsen Anette

   Slet
 3. Det ser super ud. Pinjekoglerne er virkelig flotte og det er kobberhjerterne også. Det er meget stemningsfyldt med gran ovenpå og hjerterne hængende nedenunder.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare flot Anette. Jeg må i gang med at lave sådanne kobber hjerter,for de er bare smukke sammen meddet grønne. Glæder mig til at se haven igen. Hygge herfra.

  SvarSlet