Bed & Breakfast

lørdag den 19. september 2015

Solsikkehoveder.

Jeg nyder at bruge solsikkerne fra køkkenhaven. Både i buketter og som her i et fuglebad. De gule glade ansigter lyser op på en overskyet dag, de overrasker øjet, og får smilet frem. Jeg elsker sådanne blikfang i haven. De liver virkelig op i et stilleben.5 kommentarer:

 1. En fantastisk blomst! Og du har bare så mange :-)

  SvarSlet
 2. En rigtig fin blomst. Fin som du viser den her, men som tørret er den også rigtig fin. Så her på bloggen forleden dag, at du havde pyntet op med tørrede solsikkehoveder. Det så godt ud. Mvh. Helle

  SvarSlet
 3. Hvis det ikke var, fordi det er grimt at være misundelig, er det næsten det, jeg er pga dine solsikker. Hvor er de smukke! jeg har absolut ikke held med at så sådanne (har prøvet flere gange), og det er lidt ærgerligt, for jeg vil så gerne have et par buketter indenomhus.

  Jeg har et par 200 år gamle, halvstore olivenkrukker, som ville tage rigtig godt imod dem ..... og nej! Her hvor jeg bor, er der indtil nu ingen, som sælger den slags. Jeg kaster blikke hid og did, når jeg er ude at køre, men altså uden resultat. Suk!

  Tak for synet
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte.
   Det er da en skam, at du ikke har haft held med dem. Hvis du har et stykke køkkenhave, synes jeg at du næste forår skal så et par rækker, af de solsikkefrø, som man fodrer fugle med. Det er dem jeg sår, og jeg sparer ikke på frøene. De kommer villigt og giver de smukkeste blomster.

   Slet
 4. Hej. Det ser så godt ud med solsikkehovederne, de er super gode til at pynte op med. Jeg har kigget alle steder efter nogle at købe, blandt andet på planteskolen, men der er ikke nogen. Jeg kan også huske dine stillebens fra sidste år med solsikkehoveder og tænkte, at jeg måtte gøre ligeså dan, men indtil nu er det ikke lykkes at finde nogle.

  SvarSlet