Bed & Breakfast

fredag den 4. september 2015

Kig med ind i lysthuset, efterårsmakeover.

Det lille lysthus i Fru Pedersens have, har fået en sensommer/efterårsmakeover. De lyse tekstiler er skiftet ud, med nogle i varmere farver. Hørpuder og skind, græsser og georginer i mørkrød, understreger stemningen og hyggen.Elsker at jeg kan skifte stemning, alt efter årstid.

De smukke vattæpper i varme brune nuancer, er fra firmaet Ib Laursen. De er helt nye, de andre tekstiler er genbrug. De skønne tæpper fås bla. HER 


Du kan se hvordan der så ud herinde i lysthuset i foråret HER

11 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud, smukt tæppe og fine kobber(?)-skåle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er kobberskåle, med patina :-)

   Slet
 2. Hej. Hvor er det bare hyggeligt og stemningsfyldt. Rigtig flotte pynteting og planter, der passer perfekt til årstiden.

  SvarSlet
 3. Det ser super godt ud, meget fint vattæppe, jeg kan godt lide de lidt mørke toner både i tæppet men også i de andre ting du har valgt.

  SvarSlet
 4. Kære Anette.
  Det ser rigtig flot ud og rigtig hyggelig. Lige til at tage en kop kaffe med ind og hygge sig med tæppet om sig specielt nu hvor vejret ikke længere er så stabilt, hvis vi kan sige at det har været det denne sommer. Men det må være hyggeligt at sidde der imens det regner
  God weekend til dig
  Kh.
  kirsten

  SvarSlet
 5. Det ser hyggeligt ud, og en fornøjelse at se din passion for det du gør:-)

  SvarSlet
 6. Selvom jeg godt kunne bruge lidt mere sommer, er det nu også skønt med lidt efterårs hygge! De seneste dages meget kraftige regn har i al fald sat gang i kakao og stearinlys-sæsonen her i huset! Det passer jo rigtig godt til stemningen du har skabt i lysthuset - dejligt ser det ud!

  SvarSlet
 7. JA her var det koseligt
  elsker å forandre
  etter årstidene
  kos deg
  klem Eli:)

  SvarSlet
 8. Hvor ser det hyggeligt ud. Rigtig hyggelig efterårs stemning og dejlige farver. Kh Anja

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder
  Hvor har du de fine kobberskåle fra?
  Vh Hanne

  SvarSlet