Bed & Breakfast

lørdag den 26. september 2015

Hygge i solsikkehytten.

Solsikkehytten som vi såede i foråret er nu i fuld blomst. Vinden og regnen, har været hård ved den, men nye fine blomster springer flittigt ud.Jeg bliver heldigvis aldrig for gammel til at lege i huler, det har jeg elsket lige siden jeg var barn.


De nyudsprungne solsikker er da de rene vitaminer for sjæler.


I baggrunden af kaffebordet, kan man fornemme hvor stort solsikke stykket er.


Merle elsker killingerne og har altid en i armene, når hun er på besøg.


Merle der løber ned gennem solsikke rækkerne.


Det er første gang vi har haft en solsikkehytte, men sikkert ikke den sidste :-)

6 kommentarer:

 1. Jeg drømmer om at få en solsikkeskov som man kan gå tur i som Merle gør på billedet herover. Og tænk, hvor må de være store når man er så lille :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men de er nu også store selv om man ikke er lille :-) Når i flytter på landet engang må det være et projekt med en lille solsikkemark :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 2. Hej Anette. Hvor er det altså bare hyggeligt med sådan en solsikke-hytte. Til foråret vil jeg så solsikker i vores have - inspireret af dig:) - for jeg vil så gerne kunne plukke hovederne og bruge dem til at pynte med. De er bare så flotte og så er det sjovt, at de bliver høje. Jeg har set din udsendelse i dag og hvor var der meget inspiration at hente, også med skamlerne til at pynte på. Dine græskar er også virkelig gode til pynt. Jeg blev virkelig glad af at se den udsendelse. Tak for det. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, så kan vi måske følge dine solsikker til næste sommer.
   Det glæder mig rigtig meget, at så mange har fornøjelse af udsendelserne og finder dem inspirende. Jeg er allerede i gang med at tænke på oktober måneds program, hvad der skal ske deri :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 3. Kære Anette Det ser dejligt ud, man bliver bare glad i låget af de skønne solsikker. Hvor må det være imponerende at være så lille blandt så store planter. Kh Tina

  SvarSlet
 4. Jeg vil også have flere solsikker næste sæson.
  Blomster med højde og drøjde går man ikke fejl af!
  Lene

  SvarSlet