Bed & Breakfast

lørdag den 12. september 2015

Efterårsstemning ved pallegyngen.

Pallegyngen som vi lavede forrige sommer, har fået en lille makeover og er kommet i efterårsfarver.

Patchworktæppe i varme brune farver, lammeskind, lanterne, en buket rejnfang og lidt æbler i en kurv. Ikke meget der skal til for at skifte stemning.Du kan se indlægget jeg lavede om pallegyngen, da vi havde lavet den HER
Og udsendelsen hvor vi lavede den i HER

3 kommentarer:

 1. Hej. Hvor ser det bare hyggeligt ud. God idé at bruge rejnfan som en buket. Det er virkelig efterårs stemning sammen med de andre gyldne farver.

  SvarSlet
 2. Vad fint, underbart lapptäcke!!!

  SvarSlet
 3. Kære Anette.
  Hvor ser der dejligt ud i din have. Vi er mere pessimister, for vi spørger hinanden " hvad gør Anette når det regner?" Løber du ud og tager tæpper ind når der kommer en byge eller får det lov til at blive vådt?
  Jeg ser først dit indlæg nu, for vi er i fuld gang med at plante 5 højbede til med alle vores stauder. Så er vi fri for at vinteropbevare alle de krukker. Vi kan ikke tumle dem selv og vi kan ikke blive ved med at spørge Johns sønner, de har nemlig købt hus og er i fuld gang med at renovere. Jytte har hjulpet os, så jeg tror det bliver godt. Vi har købt en masse af Bilkas nye løg, de er vildt smukke, så vi glæder os til det kommer op, både i krukker og i højbede.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet