Overnatning / Glamping

torsdag den 12. december 2013

Kig med indenfor i legehuset, en eventyrlig pigedrøm.


Da vores yngste datter blev for stor til at lege i legehus, malede hun og jeg det, syede puder, gardiner og forhæng. Så brugte hun det igen nogle år til at hygge sig i sammen med veninderne. Det er i legehuset at havens eneste 2 nisser bor, de boede tidligere i en stor vinballon, men den snublede Fru Pedersen over sidste vinter, så den gik itu. I år er nisserne så flyttet ind i legehuset.
Til næste år er det vores lille barnebarn Merle der bliver husbestyrinde i det lille legehus :-)

Det er ikke kun små pigehjerter der forelsker sig i legehuset, voksne og ældre pæne damer, bliver som børn igen, når de stikker hovedet indenfor i det lille drømmehus :-) herligt, tænk at der ikke skal mere til for at få smilet, glæden og drømmene frem.

18 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Dette skønne lille hus stod jeg og min kære husbond og kikkede rigtig længe på da vi besøgte dig i november, men også de andre to gange hvor vi har været på besøg har vi stået med vores tryner helt inde i huset. Man lader sig totalt forføre af dette mini univers. Så med løbene mundvand og stjerner i øjnene forslog min kære mand at hvis jeg ville have sådan et måtte vi jo have sønnike igang med byggeriet.

  Rigtig flot pyntet ved dit engangparti, det var også et af de steder jeg beundrede rigtig meget.
  Hele gårdspladsen er et eldorado af skønne opstillinger over det hele, så det er rigtig svært at fremhæve det ene istedet frem for det andet.

  Hvis det ikke havde været for den lange køretur, så havde jeg besøgt denne skønne perle endnu engang, man får virkelig stjerner i øjnene og problemer med løbende mundvand over dette kreative gen, som du er født med.

  Det bliver rigtig spændende at følge Merle i hendes lille univers, mon hun ikke lurer sin mormor af, jeg tror det.

  Rigtig god dag,Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. P.s Jeg ser lige at du har skrevet at din julehave har åben til lørdag D. 14/12 2013 er det kun lørdag i denne weekend du har åben eller har du åben søndag også, bare for at der ikke er nogle der køre forgæves :):):)

   Slet
  2. Ja der er kun åbent til og med lørdag d. 14 dec. Hvis man gerne vil komme senere skal man lave en aftale på tlf. 40259625

   Slet
 2. Hej Anette
  Sådan et lille legehus er da en drøm for små og store piger.
  Det ser hyggeligt ud med den blå emalje sammen med de køkkenternede gardiner.
  Fortsat god december!
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 3. Hej Anette.

  Hvor er det dog et dejligt lille hus. En lille piges drømmeværelse.
  God jul til dig.

  SvarSlet
 4. For dælen da hvor er det hyggeligt :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette.
  Sikke et skønt univers, du der har skabt - man må aldrig blive for gammel til at drømme og lege!

  SvarSlet
 6. Hvor er det nostalgisk fint. Her står "jul i legehuset" på weekendens program, for selvom vi hverken har så meget plads og heller ikke bløde pigehænder, så skal der hygges i det lille hus (hvor træstumper, bøger, Emil-gevær mm fylder pladsen ud).
  Men sådan et lille hus giver så meget stemning til omgivelserne. Hvor kan jeg godt forstå din datter har nydt dette frirum - sikkert et sted at holde hverdagen fra døren, tænker jeg...
  Knus fra Katinka

  SvarSlet
 7. Hvor er der smukt her hos dig. Og hvor er du flittig med blogindlæg.

  SvarSlet
 8. Det er da bare så hyggeligt som det kan blive. Det skal Merle nok blive glad for når hun bliver lidt større :-)

  SvarSlet
 9. Ja men det er da også et drømmehus, heldige Merle :)
  Knus

  SvarSlet
 10. I det legehus vil Merle helt sikkert få mange gode timer. Ikke noget at sige til at både unge og gamle får et drømmene udtryk i ansigtet når de kikker indenfor :-)

  SvarSlet
 11. åhhh, jeg tror at Merle vil elske det..... og måske bliver du inviteret på saftevand (hvis du selv tager den med) :)

  SvarSlet
 12. Hvem der havde sådan et legehus :)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 13. Tænk lige at have sådan et legehus, der kan arrangeres mange teselskaber der, det bliver Merle glad for.Sjovt du har præcis sådan en saucekande som mig, jeg har også en hyacinth I. Saucekanden bliver kun brugt I dec.og den skal stå på en bestemt måde , da der er kommet en skærv af.

  SvarSlet
 14. Godaften Anette.Hvor ser der bare hyggeligt ud i det lille legehus.
  Er sikker p at du glæder dig til Merle skal indtage huset og invitere på te.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 15. så fint :0) Sidder og overvejer om jeg skal vise billederne til lillepigen herhjemme.. mon jeg tør..smiler..
  God aften

  SvarSlet
 16. Hvem der var barn igen og havde så fint et legehus. Det bliver da til stor glæde for dit barnebarn, når hun kommer til den alder!
  Der er så mange fine ting at kigge på.

  SvarSlet