Overnatning / Glamping

søndag den 15. december 2013

Kig med i lysthuset ved juletid.Mit lille lysthus har fået et strejf af jul indendøre, røde tekstiler, lidt grønt, 1 hyacint og så levende lys. De levende lys gør at der bliver lunt i det lille rum. Det er kun 2x2 meter udvendigt.
Vi er i dag beriget med solens stråler, godt nok lidt blege, men de dukker frem indimellem, og på denne tid er de ekstra kærkomne.De 2 sidste billeder er taget af Jesper Durup, fra dengang Susan og Jesper besøgte Fru Pedersens have. Susan har bloggen My loving home and garden, hun lavede dette indlæg efter besøget. Se det HER

9 kommentarer:

 1. Hej Anette. Der ser bare så hyggeligt ud i det lille lysthus.Lige nu er der solen også fremme her........dejligt.Skal til julegløg på vejen i eftermiddag.
  God advent til dig knus Jette

  SvarSlet
 2. Hvor er det sødt og hyggeligt dit lille lysthus. Jeg får helt lyst til et lysthus.
  Tak for en dejlig blog.
  Hilsen Anne.

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  Super hyggeligt lysthus, sødt og fint indrettet.
  God 3.søndag i advent.
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 4. Kære Anette
  Det lille lysthus er nok min favorit i din have - og der er jo ellers masser af dejlige hus/opholdssteder at vælge imellem. Så lille det end er, så er det bare så fint og du får så meget ud af det.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 5. Dejligt lille lysthus! Jeg kender da ingen andre der har så mange små, skønne huse som I har :-)

  SvarSlet
 6. Det ser fint ud med julerødt i det lille lysthus. Dejligt med lidt solskin, omend det var en bleg sol.

  SvarSlet
 7. Der er hyggeligt i lysthuset. Er du ved at slutte med åben julehave eller holder du det helt til jul?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg troede at det var sidste dag i går at jeg havde åbent :-) men det var det ikke :-) Der kom flere gæster i dag, som ikke var opmærksomme på at sidste åbningsdag var i går. Det gjorde nu ikke noget, for vi var hjemme og jeg havde tændt de levende lys i haven, så de fik en rigtig dejlig juleoplevelse i haven. Kaffen blev i dagens anledning serveret i skurvognen, hvor der var lunt og hyggeligt. Normalt er der ellers kaffe i garagen, hvor der er dækket hyggeligt op og god varme.
   Der sker vist noget i løbet af ugen, der gør at jeg nok holder åbent i julehaven næste weekend også :-) Hvis det sker, kommer der nærmere info på bloggen og hjemmesiden på torsdag.

   Slet
 8. I think these must be useful to you.
  สูตรรู้เล็ต ขั้นเทพ
  Thank you for your interest.

  SvarSlet