Overnatning / Glamping

søndag den 8. december 2013

Et lille drys sne.
I går blev min julehave beriget med et lille drys af ren hvid sne. Selv om det kun var et lille drys, gav det lige det sidste til den totale julestemning. Solen så vi også lidt til og ingen vind, så det var det helt perfekte vejr, til at gå tur i julehaven i.

Tak for alle kommentarene de sidste dage. Grunden til at jeg så hurtigt fik julehaven på plads igen, var at jeg fik et par timers hjælp lørdag formiddag. Mine forældre og min søsters søn kom kl. 9. De hjalp med at bære alle tingene ud, så jeg bare selv skulle sætte dem helt rigtigt. De sidste grene blev revet sammen, og vinduerne vaskede og de 2 sidste væltede træer ved skurvognen forlod haven. Kl 11.30 fik vi kaffe og rundstykker, kl. 12 begyndte jeg at tænde de 150 levende lys rundt om i haven, så var alt tilbage ved det normale igen. Roen sænkede sig over haven.

I dag regner det og julehaven er igen grøn :-)11 kommentarer:

 1. Er det beton artiskok/eller pinjekogler du har på billede 2 fine er de i hvert fald. Dejligt med haven en sine vante rammer igen.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Henrik.
   Det er beton artiskokker, jeg har ikke støbt dem selv. De er indkøbt hos frisør morgenhår i Holstebro, til 25 kr. pr stk. Jeg er helt vilde med. Hvis man skal støbe dem selv, kræver det en speciel form i et gummimateriale, Sådanne forme er der ikke stort udvalg i. Jeg har til gengæld fundet en kogleformet form som jeg skal prøve at støbe i når posten kommer med den :-) Ja det er virkelig dejligt at haven er tilbage i normal stand. God søndag.

   Slet
 2. Der er også regn her fra kl. 10. Godt du fik hjælp til at få juehaven på plads igen.

  SvarSlet
 3. Ja, et lille drys sne giver straks julestemning.Hyggelig lygte.
  God adventssøndag!
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 4. Hej Anette, godt det ikke gik værre ude i din have og tak for din optimisme, det glæder mig ;-).
  Kh Margit Bruun

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Hvor ser det skønt ud med det lille drys sne. Godt med lidt hjælp, så du kunne få alt på plads igen ;)

  SvarSlet
 6. Kan kun forestille mig hvor hyggeligt det må have set ud :0) Her vågnede vi også op til et lille drys hvid julestemning - men det forsvandt desværre hurtigt, da regnen satte ind..

  SvarSlet
 7. Hej Anette.Dejligt at du fik lidt hjælp til at få alle din opstillinger på plads igen efter stormen.Og sikke et fint lille drys sne i fik.Jeg er spændt på at se den kogleform du snakker om......hvor har du bestilt den henne?
  God advent til dig knus Jette

  SvarSlet
 8. Kæreste Anette. Det var den skønneste oplevelse, jeg længe har haft.
  Det var jo helt fantastisk at gå på opdagelse i jeres smukkeste julehave. Jeg beundre dig og din mand, det er noget helt unik det I har skabt. Jeg fortæller alle om jeres magiske julehave. Jeg elsker alt det du laver. Det er for sejt.. Kærligst Karin Andersen

  SvarSlet
 9. Det ser idyllisk ud med sneen. Men som du også skriver, den forsvandt hurtigt igen da regnen kom. Vi havde også sne i haven en kort stund.

  SvarSlet
 10. Man skulle være fugl i Fru Pedersens have :D

  Hjerteligst

  SvarSlet