Overnatning / Glamping

onsdag den 25. december 2013

1 juledag. 
 
Ovenpå den dejligste juleaften, med børn, svigersønner, barnebarn og svigermor, er det tid til afslapning i dag.
Den første juleaften med vores barnebarn, vil altid stå som noget særligt. Igen at opleve et lille barns glæde og strålende øjne, over alt det nye, er helt fantastisk.
Det er første gang nogensinde, vi har været så mange juleaften (9 pers.) Vi plejer kun at være os 5 og så svigermor, hvert andet år. Men hvor var det skønt at have svigersønnerne med, hele vores lille familie samlet til juleaften, var for mig den rene lykke.

5 kommentarer:

 1. Ja det er ikke det samme at holde jul uden små børn i huset. Jeg glæder mig også til igen at holde jul med et lille barn. Her i vores familie var det modsat, det var mine drenge, som var taget til svigerdøtrene, så vi var kun tre, men det var også hyggeligt nok.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Anette .glædelig jul. Dejlige billeder, jeg husker også vores første jul med begge hold bedsteforældre, og vores første født. Det er da en speciel aften .
  Diana :)

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Hvor er hun bare dejlig din lille Merle.Og dejligt at holde jul med alle sine kære.Vi har haft min søster og hendes familie i 3 dage......og det var rigtig dejligt.
  Har først haft tid til at lave et juleindlæg nu..........og vil ønske dig en rigtig dejlig 2 juledag.Knus Jette

  SvarSlet
 4. First of all, thank you for letting me see this information. I think this article can give me a lot of inspiration. I would appreciate 바카라사이트 if you could post more good contents in the future.

  SvarSlet