Overnatning / Glamping

torsdag den 10. oktober 2013

Glødende efterår foran garagerne.

Farverne skifter, alt gløder og giver nye billeder og oplevelser i have og natur. Her lidt stemningsbilleder fra pladsen foran garagerne. Killingen sneg sig lige med på et af billederne, og ja så på det nederste kom der hele 3 stk katte med. De har en vis evne til lige at dukke op, men det kender dem med hunde og katte jo alt til :-)

8 kommentarer:

 1. Super flot udstilling. Den rød-bladede plante hvad er det? Kender alt til kat der gerne vil være centrum men de et jo dejlige. God dag til dig og dyrene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Planten med de røde blade er en kløver, den grønne ved siden af er også en kløver, og så husløg i skålen foran. Farverne passer så fint sammen, da alle 3 planter har både grønt og rødt i sig.

   Slet
 2. Når jeg ser din gråmis får jeg lyst til at fortælle dig at for lidt siden fløj der en hel sky af tyrkerduer op fra paradistræet uden for mit vindue - jeg nåede lige at se at en grå missekat var på vej højt op i træet - sikke et chok for de stakkels duer.
  p.s. jeg bad - meget bestemt - missekatten om at forføje sig ud af min have :-)

  SvarSlet
 3. Ser stemningsfuldt og hyggeligt ud - gid du får tid og mulighed for at sidde ude og nyde haven i weekenden:0)
  Kh Katinka

  SvarSlet
 4. Dejlige stemningsbilleder fra din have. Herligt billede af din gråmis.

  SvarSlet
 5. Jeg ved ikke lige hvad der skete igår, men mit indlæg kom ikke med. Jeg gik ud og fyldte et henkogningsglas med paradisæbler, dem er der nemlig også mange af iår, så nu pynter de på et bord udenfor sammen med pletter I luften. Blade skal jeg også presse, det gør jeg hvert efterår, det kan jeg ikke lade være med. Hvor er det flot, det fuglebur du viser idag.
  Mange hilsener
  Hanne

  SvarSlet
 6. Skønne fotos fuld af efterårsstemning , dejlig planter og ting. - og katten hvor er den fotogen!
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 7. Ser smukt ud - og ja det med katte der kommer snigende ind på billeder lyder bekendt ;0)
  Rigtig god weekend
  KH.

  SvarSlet