Overnatning / Glamping

torsdag den 24. oktober 2013

Efterår på terrassen.


Mod syd har vi vores store terrasse, hvor den ene halvdel er overdækket. Sommerblomsterne er fjernet, de der stadig var ok, er kommet i drivhuset. Så kan jeg gå i drivhuset og få lidt blomstervitaminer. Det er især fuchiaerne der stadig er flittige med blomster. 
Lige nu hersker der en enkel og fin efterårsstemning på terrassen, men om ikke så længe rykker vinter og julestemning ind. Forberedelserne er i gang. Rionettet som min mand klippede til mig sidste år, har jeg hængt op igen, så nu venter det på at komme til at ligne et eventyr. Sidste år så det sådan ud, se HER.

6 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med efterårsstemning - på den gode måde. Håber dyr kan lade frugt og grønt ligge:0)

  Skøn dag fra Katinka

  SvarSlet
 2. Skøn side du har her - jeg har siddet en hel time og set på alle dine indslag. Så skønt og det er Danmark også med vores skiftende årstider, og muligheden for at pynte op hele året - super flot.

  Charlotte

  SvarSlet
 3. Skønne billeder. Hvor har du dog lavet det fint.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 4. Hvor ser der dejligt ud på din terrasse. Sådan rigtig dejligt 'lidt-afdæmpet-før-julen'.
  Jeg glæder mig helt vildt til at følge med når du kreerer dine juleeventyr opstillinger, for sidste år ved denne tid havde jeg ikke så meget overskud til bloggene.

  SvarSlet
 5. Hvor er der hyggeligt Anette, du er min store inspirationskilde når det gælder stilleben.
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. Dejlige motiver og jeg elsker den der høststemning der er over din pyntning. Så smuk en farve den efeu har fået også.

  SvarSlet