Overnatning / Glamping

mandag den 7. oktober 2013

Fin hjemmelavet trellebænk.

Onsdag aften, da kylling og grøntsager stod i ovnen, var min mand og jeg  ude at lave denne simple trellebænk. Der var en enkelt murertrelle i overskud fra bordet, og der var jo ingen grund til den bare skulle stå og samle støv :-)Fru Pedersen afprøver lige sin nye bænk. Vældig godt tilfreds med resultatet :-)


Hvis man ønsker sig en trellebænk, men ikke lige selv har mod på at lave en, kan den købes færdig, efter mål HER  13 kommentarer:

 1. Endnu et smukt rustikt møbel! Rigtig fin ide'! jeg er også vild med dit lange havebord, men jeg synes det kniber med pladsen i haven. FLOT med dine pyntegræskar! God dag fra Blomsterlyst

  SvarSlet
 2. Flot ser det ud, jeg har aldrig før hørt om en trelle.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Gad vide om det er et specielt vestjysk ord, det kan ikke googles.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg ikke. De hedder vist rigtigt murertreller. De ligger på det stillads, som murene står på, når de arbejder i højden.

   Slet
 4. Flot, flot. Jeg kan godt forstå, at fru Pedersen er godt tilfreds.

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Endnu et flot møbel fra jeres hånd......det ser da bare godt ud.....også billedet af dig.God dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Kære Fru Kreativ.

  Wow, hvor er det et flot bord og en smuk bænk, I har kreeret. Perfekt anvendelse af gamle stilladsbrædder. Det giver et meget rustikt og smukt udtryk. Det må være skønt, at eje sådanne møbler, der er som skabt til dekorationer og stilleben. Jo mere vind og vejr slider på møblerne, jo kønnere vil de blive. TILLYKKE, du heldige kvinde.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 7. hej anette hvor er det et fint resultat, den kan jeg godt forstå du er stolt af .. husk og hils din dygtige handy mand, det har han gjort godt.
  kh Diana

  SvarSlet
 8. Aha snedkerere møbler kan du også ;o) De er helt fantastiske, og jeg er sikker på, at de kun bliver smukkere med tiden... og sammen med dine kreationer kan det kun blive godt :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 9. Hvor er de flotte, både bordet og bænken.

  SvarSlet
 10. Det er bare en super ide.. Min far har faktisk lige skaffet nogen træller til mig :0) Måske skulle jeg lokke ham til at komme forbi med dem i weekenden..

  SvarSlet
 11. Traller ellerteeller er planker

  SvarSlet
 12. Jeg kunne godt tænke mig sådan en bænk.
  Laver I dem stadig?
  Vh Charlotte

  SvarSlet