Overnatning / Glamping

tirsdag den 15. oktober 2013

Gang i kranseriet.I går da yngste datter og jeg begge havde fri, hyggede vi os med at lave kranse. Vi lavede både kastaniekranse, valnøddekranse og agernkranse. Vi brugte min lille boremaskine til at bore hullerne med. Derefter trak vi vinseltråd igennem, og samlede enderne. Det er nemt med boremaskinen, vi brugte et lille træbor. 
Kransene skal bruges i min julehave, men det kommer der meget mere om senere :-)

14 kommentarer:

 1. Hvor er de fine :-) her ligger der også valnødder klar til lign kranse.. en enkel og fin ide - og i øvrigt også god som en lille værtindegave :-)
  Glæder mig til at høre mere om din julehave..
  God dag

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Hyggelig dag I har haft der - jeg kan lige forestille mig hvor fint kransene vil pynte i din vinterhave, så jeg glæder mig til at følge med i det !
  God dag.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 3. God ide med naturmaterialer, hyggelig gjøremål med datteren og som det ikke er nok - så er det så fint!! Du får bli med på min hagefacebookside i dag. Den finner du via min blogg:)

  SvarSlet
 4. De er fine. Smart med boremaskinen. Det bliver spændende at følge din julehave :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette

  Ja, hvem tænker lige på at sætte valnødder og kastanjer på snor og få de smukkeste kranse, må sige at min tanke ikke lige var der. o)o).
  Men så er det jo godt vi har dig med dine smukke kreativitetter og mange eventyrlige ideer, så vi kan gå tilbage på din blog og kikke, men også gemme dem til en god lejlighed. Hvor den ånd kommer flyverne hen over en.
  Jeg vil glæde mig til at følge dig i oppyntningen af julehaven, jeg er sikker på den bliver flot.
  Jeg tænker lidt på om du ikke skriver datoerne over under Åben have, istedet for sommeråben af haven. o)o)o)o). Hvor jeg håber, at jeg når over til dig igen iår.
  God aften, Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Jo selvfølgelig skal datoerne for julehaven under. Jeg lavede teksten 3 gange i går aftes, men det lykkedes ikke at få det lagt ind, så jeg må prøve igen. Nogle gange driller teknikken :-)

   Slet
 6. God idé som altid, jeg tænker på, hvad alle gevirerne skal bruges til, men lur mig om ikke der kommer mere om det senere :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 7. Hej Anette
  Fine kranse i har gang i, jeg glæder mig til at se dem i julehaven;o)

  SvarSlet
 8. Hvor er kransene fine.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 9. Fine kranse I har fået lavet

  SvarSlet
 10. Jeg får helt lyst til at gå i gang, når jeg ser de alle de søde kranse.
  Kærlig hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 11. Nei så flotte ting du lager!
  herlig med naturmateriale og la kreativiteten flomme:))

  SvarSlet
 12. Godaften Anette.Dejligt at du kan være kreativ sammen med din datter.Og en rigtig god ide med alle kransene.....det ser bare godt ud.
  Har du set den gårdbutik jeg lige har vist?Kunne jo være at der var nogle gode ideer du kunne bruge.God aften knus Jette

  SvarSlet
 13. Det lyder hyggeligt med en kransedag og bliver garanteret også hyggeligt at se på når de kommer ud i haven:o)

  SvarSlet