Overnatning / Glamping

fredag den 21. juni 2013

Stilleben og begonier.
Et lille stilleben fra den store overdækkede terrasse i haven. I vinduet på terrassen står to skønne begonier, som jeg faldt over for et stykke tid siden. De er plantet om i større potter og har gamle syltekrukker som skjulere. Begonier har jeg aldrig brudt mit særligt om, men disse er da helt bedårene, babylyserøde og med svag lysegrøn midte.

9 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Det er så tydeligt at du skulle have været fuldtidsbeskæftiget med indretning og design. Jeg ved ikke hvordan du bære dig af, men ligegyldig hvad du end får fat i kan du få det til at ligne en million.
  Se nu den flotte opstilling du igen har lavet på første billede, hvis jeg skulle sætte sådan noget sammen ville det bare ligne en gang rod, men du ryster det bare ud af ærmet. :-).
  Jeg har det lidt ligesom dig at jeg ikke er de bedste venner med begonier, men dem der kunne jeg godt falde for, flot se de ihvertfald ud som de står der i syltekrukkerne. De har bare den hage at de ikke rigtig bryder sig om regn lige som de flotte flittigliser du viste i dit indlæg fra igår. Men man kan så drømme når man ser på dine. :-) :-)
  Rigtig god dag Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen Pia. Det er bla. en af de store fordele, med en overdækket terrasse, at man kan have nogle planter, som ellers nemt bliver grimme af regn og rusk.

   Slet
 2. De begoniene er bare nydelige!!

  SvarSlet
 3. Det er sjovt du siger det ... for jeg har det på samme måde: Har aldrig været særligt glad for begonier. Men dem du viser der er da bedårende! Fint stilleben - selvfølgelig ;-)
  Kh Nana

  SvarSlet
 4. Skøn opstilling af gamle patinerede ting. Begonierne er da flotte, de ligner små roser.
  God dag!

  SvarSlet
 5. Det er en virkelig yndig begonie :)Jeg har også altid været glad for de gamle krukker, de er hyggelige.
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Ja! jeg kan kun tilslutte mig.Skønne begonie.....og fine in de gamle krukker.Skal da vist også lige finde mine frem.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 7. Hej Anette.
  Tak for kigget på din flotte blog. Den sætter jeg på min blogliste med det samme. Skønne billeder og samsætninger.
  kh Heike

  SvarSlet
 8. Jeg har heller aldrig brudt mig om begonier, men de der er da noget anderledes.
  Knus

  SvarSlet