Overnatning / Glamping

tirsdag den 25. juni 2013

Nye kartofler og jordbær.
Så er det ved at være høsttid i højbedene. Kartofler, jordbær, salat, persille og dild. Det er et herligt syn, når bedene begynder at bugne af spiselige afgrøder og blomster.
Sidste sommer såede jeg et brev blandede sommerblomster, og de har selvsået sig, så allerede nu er der blomster til snit.
Det er utroligt så stor variation der er på planterne i bedene, nogle er endnu små og andre høstklare. Men det er jo kun dejligt, at man i flere måneder kan hente grøntsager til køkkenet.

7 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Hvor ser det godt ud, skønne jordbær salat i lange baner og godt med det grønne drys, så kan man jo ikke forlange ret meget mere. Det må være dejligt at kunne hente ind af egne avl og vide hvordan det er behandlet fra start til slut.
  Jeg har ikke endnu ikke fået mig selv overbevist om, at tiden er kommet til køkkenhave. Må erkende det ikke siger mig ret meget, efter mine knæ blev slidt op :-) som barn, af at kravle række op og ned både hos min egne forældre, bedsteforældre og oldeforældre for at samle kartofler og dvs grønsager op.
  Men jeg beundre dem der går op i deres køkkenhave og får en masse skønne derfra.
  God dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Hej Anette.Sikke da en dejlig frodig køkkenhave du har.Og skønt at kunne gå ud i sin have og forsyne sig med dejlige kartofler og jordbær.Har også lige vist min køkkenhave og drivhus.....der er også rigtig gang i det hele.I går på min fødselsdag høstede jeg både radiser-dild kartofler-salat og en agurk fra drivhuset.
  Dejligt at være næsten selvforsyende.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 3. Dejlige sommer delikateser. Der er ikke noget som det hjemmedyrkede :)
  Kh Rose

  SvarSlet
 4. Flot og frodigt ser det ud - alle mine urter er gennemhullede og halvspiste, jeg er bange for at jeg er blevet ramt af en af Ægyptens plager eller hvad det nu er :)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det godt ud i din køkkenhave. Uhmm ny kartofler og jordbær fra egen have. Det kan ikke være bedre.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 6. Det lyder lækkert og ser også lækkert ud.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 7. Så tjekket din køkkenhave er! Det ser bare så lækkert ud!

  SvarSlet