Bed & Breakfast

onsdag den 12. juni 2013

Flagrende valmuer.De er så fine og sarte i udsenet. Men ellers er de særdeles grovillige og breder sig meget , ved rodskud. I min store have gør det ikke noget. Det ser rigtig flot ud med den store gruppe, den breder sig rundt om nogle rhododendron. Det var ikke helt tilsigtet fra starten af, men en af havelivets overraskelser :-)

7 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Sikken travlt du har haft. Der er virkeligt sket meget kan jeg se på alle dine dejlige indlæg som du troligt lægger på hver eneste dag. Man kan heller ikke få nok af dit skønne paradis. Du må da også snart skulle i et af de livsstilsblade som findes på marked, du har ihvertfald procenttale til det. Håber vi snart kan lægge vejen over forbi dig, men med en mand der arbejder hver anden weekend er det ligesom de smuldre lidt.
  Jeg beundre hvert og et indlæg du laver, men som jeg skrev til dig for små to måneder siden, var jeg nød til at prioriter min tid meget voldsomt, for at kunne holde til mit egnet haveliv. (Var blevet overtalt til,at holde åben have i havselskabet, som vi har været mellem af ca. 22 år og har selv fået meget inspiration der i gennem)
  Du ligger ikke på den lade side, med nyåbent Bed and Breakfast, åben have og dit almindelige arbejde ved siden af, kan det næsten ikke være timer nok i døgnet, syntes jeg.
  Husk at passe på dig selv også.
  Med vores egnen åben have tror jeg, at der gå noget tid inden vi kaster os ud i det igen.( Manden skulle nødigt nedlægge arbejdet, det hænger meget på ham, af de årsager som du kender) Men må også erkende at det er lidt sjovt at høre folks tilkendegivelser om det man gå og forsøger sig med, det kender du jo nok selv.
  Den storkenæb du omtalte igår, holder den de grønne blade hele vækstsæsonen eller bliver den kedelig, når den har afblomstret.
  Nå, det blev vist en længere smører, så jeg må hellere slutte nu, glæder mig allerede til dit næste indlæg, måske skal vi snart se lidt fra din Hvide have :-) :-).
  Rigtig god dag.

  KÆMPE KNUS herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia.
   Dejligt at høre fra dig igen. Tænkte nok at du brugte din energi i haven. Hvor er det spændende at i har haft åben have, men samtidig et stort arbejde. Men så kan i slappe lidt af bagefter og nyde resultatet af anstrengelserne. Det er meget givende og inspirende at åbne sin have og dele ideer og erfaringer med andre.
   Dagene flyver af sted lige for tiden, det er enormt spændende for mig med åben have og bolig og haveinspirationsarrangementer. Jeg har haft fri fra arbejde de sidste 2 uger, da jeg havde rigtig mange arrangementer. Det er dejligt at det kan lade sig gøre. Min mand er rigtig sød til at hjælpe mig. Jeg sover som en sten om natten, men det giver så meget positiv energi med alle de glade gæster.
   Den omtalte storkenæb holder løvet pænt hele sommeren.
   Glæder mig til at se jer. Knus Anette

   Slet
 2. Hej Anette.De er så smukke og yndefulde de dejlige valmuer.Er spændt på om der dukker nogle op i min have i år.
  God solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
 3. Ja, hvor den er lekker den flagrende og florlette valmuen. Den pranger som en stor vitaminpille på stilk:) Min brer om seg stadig mer fra år til år. Den spretter ut hvert øyeblikk. Takk for et nydelig syn.

  SvarSlet
 4. Sådan nogle overraskelser er noget af det bedste i en have, synes jeg :-)

  SvarSlet
 5. Valmuer, så er det sommer :)

  SvarSlet
 6. Tjaee, jeg troede at vi havde gravet vores orange staudevalmue op sidste sommer, men de er der stadigvæk..... hårdføre

  SvarSlet