Bed & Breakfast

lørdag den 15. juni 2013

Selvsåed herlighed og flere killinger.På gårdspladsen har jeg en lille opstammet syren. Dens krone var blevet så kæmpestor at man ikke længere kunne se stammen, så forrige år efter blomstring, blev den kraftig beskåret. Nu står den som et fint lille træ igen, men med selskab af de fineste selvsåede akelejer. Det er svært at se på billederne, men akelejerne har et strejf at den lyslilla syrenfarve  i blomsten. Tænk at naturen kan lave så fine kombinationer.

Så har vi fået kattekillinger igen, mosteren til de første killinger, fik selv killinger i går morges. På det øverste billede ser en af de store killinger til, hvad er det lige der sker med moster.
Senere på dagen deltes de 2 kattemødre om børnepasningen, en babs er vel en babs :-)
Se det nederste billede hvor en nyfødt killing ligger ved siden af en stor og diger. De store killinger er nu 4 uger gamle.
Ikke verden bedste billeder, men man kan da se at de hygger sig :-)


5 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Fint at de små misser kan finde mad hos deres mor og moster og at de kan finde ud af at deles om pasningen. Nu må vi jo nok sige at du har fået katte nok for iår, det bliver noget af en sværm der gerne vil fodres, når missemor opgiver. :-) :-).

  Selv den lille syren har fået et nyt liv efter en hård beskæring, det er rigtig dejligt når tingene lykkes og resultatet bliver vellykket.
  Håber du har mange besøgene selvom vejret driller lidt.
  God dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Nårh, hvor er det fint at de to kattemødre deler killinger! Hyggeligt for jer med alt det liv i huset :-)

  SvarSlet
 3. Godaften Anette.Sikke da nogle søde kattekillinger.Og dejligt at de to mødre kan deles om dem.Og man skal ikke være så bange for at klippe buske ned.Du har da fået et godt resultat God aften knus Jette

  SvarSlet
 4. Er ikke helt sikker på om jeg tager børn med på besøg i år. ... Kommer nok ikke derfra uden en killing.... Ih hvor er de søde...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen dine søde piger må da gerne få en killing :-)
   Om ikke andet må de kæle og lege med dem imens de er på besøg. Ja de er bare så søde, og slet ikke til at stå for :-)

   Slet