Overnatning / Glamping

mandag den 24. juni 2013

Sankthans.
Traditionen tro var der Sankthansbål ved fjorden. Men skiftende vejr, sol, overskyet og blæsende. Dog holdt himlen tæt. 
Vi har den skønneste lille havn 2 km fra vores hjem. Bækby havn hedder den og bliver brugt af fritidsfiskere. Jeg elsker udsigten, ud over vandet og med Sdr Nissum på den anden side. Tager en mad eller kaffekurv med derned, og nyder den friske luft og roen. 

6 kommentarer:

 1. Det ser flot ud- rigtig dansk midsommer. Så fint fjorden bugter sig.

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Sikken et fint lille sted i har der, jeg tror ikke der er noget mere beroligende end vand. Jeg er selv opvokset med vandet som nabo, så det er lidt som at få hugget en arm af, når man flytter ind midt på en større ø og kun har udsigten til naboen sø, med det lugter jo lidt af fugl. :-) :-)
  Men jeg tror når man først har haft vandet som nabo er det rigtig svært at slippe det helt. Alle de muligheder som opstår, bliver udnyttet til at få havduften i næsen.
  Rigtig god dag, Anette

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Ja, der er dejligt ved vandet. Her kunne vi faktisk sidde ude og have det nogenlunde lunt og helt tørt mens vi brændte vores eget bål i et bålfad jeg fik for nylig, men ikke har prøvet før. Det blev et godt bål.
  God ny uge til dig!

  SvarSlet
 4. Det ser dejligt ud, så fik jeg også lidt bål at se :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. Skt. Hans er også uløseligt forbundet med bål ved vandet for mig. Det ser ud til at være et dejligt område, du bor i.

  SvarSlet
 6. Sct Hans og havet passer så fint sammen :)

  SvarSlet