Bed & Breakfast

onsdag den 19. juni 2013

Forvoksede hornvioler.
Hornviolerne bliver ikke mindre skønne af at vokse sig store og frodige. Den samme krukke i april og nu. Fint som skuddene har mast sig op igennem reden. Pletter i luften er blevet en af mine favorit krukkeplanter. De gror fint hele sommeren og nogle af den overlever vinteren.

7 kommentarer:

 1. Så fint og frodigt! Jeg har hornvioler mage til dine, og de har også vokset sig meget store. Jeg synes at både stedmoder og hornviol trives fantastisk i år ...?!

  SvarSlet
 2. Din kukke er flot her i sin fulde modne tilstand. Jeg må dog indrømme at jeg kaster dem i skoven når de bliver for ranglede. Man kunne muligvis klippe dem ned og lade dem komme igen, men jeg synes mest de er kommet til at høre sig foråret til. I øvrigt skal jeg jo bruge krukken til nye sommerblomster.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Hvor er dine hornvioler fine og intense i farven!

  SvarSlet
 4. Hej Anette

  Hvor er de fine både hornviolene og pletter i luften og så den flotte krukke du har plantet dem i, den er meget misundelseværdig :-) og måtte gerne flytte ind her så du siger bare til hvis du ikke vil have den mere. :-).
  Jeg har lige stået ude, hvor jeg har gang i potter og jord og tænkt på om jeg kunne finde pletter i luften, når jeg kommer til byen igen, de er ikke altid lige nemme at opdrive. Men man kan jo håbe.
  Forsat god dag og lad os så håbe at vejret ikke bliver så voldsom som de snakker om.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Ja hornviolerne bliver lidt lange med tiden. Jeg har pletter i luften plantet ud i bedene, de overvintrer fint der, de er ikke så glade for at overvintre i krukker.

  SvarSlet
 6. Jeg klipper dem hele tiden tilbage....jeg elsker hornvioler og har dem det meste af sommeren i krukker!
  Men de ranglede er da også fine!

  SvarSlet