Bed & Breakfast

lørdag den 24. januar 2015

Sne, kælketure og nye beboere.

Så fik vi også lidt sne. Merle kunne ikke huske sne, men syntes vældig godt om det. Hun fik afprøvet sin kælk, som hun fik sidste vinter, men da kom der ikke sne, til at prøve den. Nu er hun næsten blevet for stor til den, så det er godt der kommer en lillesøster, der kan få glæde af den.

Jo vildere og hurtigere det går, des sjovere.


Man kan jo også selv tage en tur.Merle opdagede at sneen kunne spises.Merle kom på besøg, sammen med sine forældre, alle i arbejdstøj, for vi havde planer om at lave noget på fællesprojektet. Det kommer der mere om i morgen.
Fællesprojektet kan du se starten på HER

Min mand og jeg havde lige gang i et lille projekt med at lave en voliere rundt om det hvide dueslag, som står tomt. Der kommer nemlig nye beboere i morgen. Så vi fik lige hjælp til at lave det færdigt. Dejligt at hjælpes ad.

7 kommentarer:

 1. Hvor er hun kær :o)
  Sne er et pragtfuldt legeland for alle aldre.

  Men hvad er nu det med dueslaget der står tomt..? Hvor er duerne blevet af?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. De hvide højstjærter blev flyttet til en vinterresidens, en stor voliere, med dueslag, hvor de var i sikkehed for duehøgen. Desværre var de ikke i sikkerhed for et lillebitte rovdyr, der slog dem alle ihjel på en nat, jeg var ved at tude, da jeg opdagede det. Men af skade bliver man jo klogere, det nye dueslag som vi lavede til volieren er flyttet ud, og op på en mur. Nu skal vi skal have tumlinge, som kan klare sig for duehøgen. Så vi får tumlinge i 2 dueslag på gården, det hvide som står i den hvide have, og det store sorte, som er flyttet om på maskinhusets mur, med udsigt over hønsegård, køkkenhave og den gamle møddingsplads. Glæder mig til igen at få hvide duer i haven.

   Slet
  2. Æv æv æv.. Jeg havde ikke været ved at tude... Jeg havde tudet højt og længe gennem en masse forbandelser.
   Hvor er det ærgerligt, men er drøn-spændt på jeres nye projekt.
   Ønsker dig alt det bedste med de nye tumlinge :o)
   Knus.

   Slet
 2. Det er så dejligt at der er kommet et hvidt lag sne både for voksne og børn. Jeg kan godt forstå at lille Merle nød det.
  Glæder mig til at læse om fortsættelsen af jeres fællesprojekt. Nu blev jeg jo nysgerrig.
  Fortsat god og dejlig weekend til jer.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 3. HEI HEI:)
  Så søte lita dokka du har her
  bestemorlykke
  herlige bilder
  kos deg
  spent på hva dere steller med:)
  klem eli:)

  SvarSlet
 4. Og snart et barnebarn mere, tillykke med det.
  Knus

  SvarSlet
 5. Sne er dejligt og børn der leger i sne er endnu dejligere:-) God søndag og tillykke med familieforøgelserne på alle fronter.

  SvarSlet