Bed & Breakfast

søndag den 25. januar 2015

Fællesprojekt, legehus.

Vores fællesprojekt er at lave et legehus til Merle, eller rettere 2 legehuse, ligesom bedstemors. Et stort og et lille. (vi er Merle, hendes forældre og bedsteforældre)

Vi har bygget et skelet. Legehuset er 1,6m bred og 2,4m lang. Nøjagtigt som bedstemors.


De små fine istandsatte vinduer er sat i.


Merle ser vældig tilfreds ud med byggeriet :-)


Vi beklæder legehuset med brædder, som skal males. På taget skal der tagpap.Vi står inde i en hal, så er der læ og tørvejr, og legehusene kan flyttes ud på deres blivende plads, når de er helt færdige.
Det lille legehus er vi ikke begyndt på endnu.
Bedstemors legehus kan du se indeni HER og udenfor HER

10 kommentarer:

 1. Hej Anette.Heldige Merle med sådanne bedsteforældre som jer.
  Genialt at bruge de fine vinduer til et nyt legehus til Merle.
  Og dejligt at i har et sted at stå og bygge det i.
  Har lige været inde og nyde det andet legehus som står så fint i solen og med smukke blomster omkring......................hvor jeg glæder mig til den tid .
  Rigtig god søndag over vest på Knus Jette

  SvarSlet
 2. Ser rigtig hyggeligt ud, byg lige en til mit barnebarn, når nu er i gang ;-). Merle må da ligge i drømmeland og drømme om alle de fantastiske timer hun skal have i det hus :-)
  kh Margit

  SvarSlet
 3. Kors Anette. Din familie ligger ikke på den lade side. Det må være en drøm for en lille pige, at kunne lege hus i sit helt eget hus i den alder. Du milde makrel hvor I giver den gas.

  SvarSlet
 4. Kære Anette.
  Neej, hvor bliver det fint. Alletiders med de fine vinduer. Hvor skal legehusene stå? Hjemme hos Merle, eller i Jeres have? Og hvor er det dejligt, at Merle er med til at bygge dem. Er det lille hus til lillesøster?
  I dag er det tøvejr her og musvitterne kvidrer om forår.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Legehusene skal stå i haven på gården, hvor Merle og hendes forældre flytter ind til maj. De har købt en gård ikke så langt herfra, og de glæder sig helt vildt til de skal flytte. Så er det godt med et lille projekt til at fordrive ventetiden med. Og når først de er flyttet, bliver der nok ikke tid til legehusprojekter. Merle og lillesøster skal være fælles om begge legehusene. Det lille skal ligesom vores lille legehus, være til butik, så de kan sælge sandkager og is, det kan også bruges til garage for de små køretøjer, og man kan jo også flytte derover, hvis det er det der indgår i legen :-). Der er meget mere leg, når der er 2 huse man kan lege i , frem og tilbage.
   Hvor er det dejligt at musvitterne er ved at komme i forårshumør, for det smitter jo :-)

   Slet
  2. Det lyder godt. Jeg kan godt se ideen med to legehuse, men har aldrig tænkt på det før.

   Slet
 5. Hvor ser det bare fint ud :) Sejt at kunne lave det selv, i stedet for at skulle købe et. Hos os har vi haft gode oplevelser med køb fra https://jmkiil.dk/brn-og-leg/legehus--udvalg/ - men det er jo smag og behag :)

  SvarSlet