Bed & Breakfast

tirsdag den 20. januar 2015

En havedag i januar.

Det milde vejr indbyder til havearbejde. Her er der nok at tage fat på. Jeg er begyndt at rive grene sammen og klippe stauder ned. Når haven er på 11000 kvm er der langt til den anden ende, når jeg skal over det med riven og trillebøren skal tømmes flere 100 gange :-) men det gør ikke noget, når bare tiden er der til det. Jeg elsker den slags havearberjde, hvor jeg kan se hvor langt jeg kommer.

Æblerne er skiftet i zinkfadet, hvilket solsortene har opdaget, men det gør ikke noget, for æblerne er jo til dem. De små mini påskeliljer giver lidt farve.

Spejlbassinet er tømt for blade og grene, og ser nu helt fint ud igen. Der er også revet grene og blade sammen, under træerne, hvor løgblomsterne nu titter frem.


Yngste datter kom forbi i løbet af eftermiddagen, hun lavede lige varm kakao til os, som vi nød i skurvognen. Der er lidt varme på inde, så den ikke får fugtskader. Så der er dejligt lunt i forhold til udenfor.


Har du lyst at se hvordan vi byggede skurvognen, så se HER

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig havedag :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er helt og aldeles misundelig. Åh, hvor ville en 'rydde op i haven' dag være dejlig. Den trænger, og jeg trænger. Men... man skal jo ud og tjene til kattemaden :-)
  Kh/Karen

  SvarSlet
 3. Her er græsset simpelthen for sumpet til at gå på. Håber snart det bliver bedre.

  SvarSlet
 4. Ja der er noget at se til i din kæmpehave, jeg synes nu ikke, det har været udevejr. Regn og slud hele dagen, jeg håber på et par timer ude snart, det med smågrenene kan jeg også få tiden til at gå med et stykke tid.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Her har det slet ikke regnet og ingen blæst, så det var mildt og dejligt at være ude. Utroligt så stor forskel der på vejret i vores lille land, nogle steder har de fået sne.

   Slet
 5. Hej Anette
  Det er altid en fornøjelse når man får ordnet i haven, og at komme lidt på forkant er bare det bedste.
  Som sædvanlig bare så hyggeligt ud hos dig - dejlig opstilling-, jeg føler næsten jeg sidder i skurvognen med en af kopperne med den varme kakao ;0)
  God dag.
  Knus Anita

  SvarSlet
 6. Lyder som en dejlig dag, så hyggeligt med kakao i skurvognen. Her starter havesæsonen ikke endnu, generelt kommer jeg nok lidt sent i gang - det går lidt ud over løgplanterne, men haven frister slet, slet ikke i regn og slud. Tiden i haven begrænses til den tid, det tager at hente materialer til binderiværkstedet :-)

  SvarSlet
 7. Hej Anette.Det lyder da som en god havedaghos dig.Kan godt se at du må starte nu med at rydde op derude med den størrelse din have har.
  Som altid dejlige opstillinger................og varm kakao i skurvognen lyder da bare dejligt.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet