Bed & Breakfast

torsdag den 15. januar 2015

Hvidt i krukkerne.


Jeg glæder mig til jeg igen skal have tilplantet krukkerne, og gerne med hvide blomster. Kom lige til at se på nogle af dem jeg havde sidste år, mmm så er det da næsten ikke til at vente :-)


6 kommentarer:

 1. Sikken et lys, der er over de dejlige fotos! man bliver jo helt blændet, for disse triste grå dage, der er for tiden, gør jo sit til, at man ikke er i træning med det overdådige lyshav.
  Der er virkelig noget at se frem til!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  Der var SÅ smukt i din hvide forårshave sidste år. Håber vi når op og ser den igen i år, men dejligt at du viser dem her på bloggen.
  Vi er nødt til at reducere antallet af krukker, men vi har valgt at beholde alle de hvide, de sart gule og de lyseblå stauder.
  Kærlig hilsen Eliane.

  SvarSlet
 3. Så skønne billeder, de står i skærende kontrast til det uvejr der hersker udenfor mine vinduer. Ha en rigtig god dag:-)

  SvarSlet
 4. Det er lige, det kribler efter at "komme igang". Mentalt er jeg totalt klar til forår. Men en kollega påstår, at hun har læst, at der skulle være sibirisk kulde og vinter på vej.

  Jeg holder meget af hvide blomster, så jeg har slugt dine skønne billeder med øjnene. Sidste efterår plantede jeg en hvid "blå"regn. Den havde jeg ønsket mig i flere år. Jeg er spændt på, hvordan den tager sig ud ad åre.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Jeg har også kigget de gamle billeder fra sidste år.. og jeg blev også fristet af alle farverne. Duftene blev vækket i min hukommelse, og trangen til at få jord under neglene kom.. sådan lige pludselig.
  Jeg er også vild med de hvide blomster i krukkerne. De lyser så flot op, og gør sig virkelig godt blandt det grønne.
  Skøn weekend til dig og familien
  Knus Susan

  SvarSlet
 6. Vitt är så vackert. Ha en fin dag! /Marika

  SvarSlet