Bed & Breakfast

søndag den 18. januar 2015

Elsker min udestue.


Selv om min udestue, er både gammel og ikke så køn, er jeg vild med den. Det milde klima gør, at jeg altid kan have planter derinde. Der er altid vindstille og lidt lunere end udendørs. Her i vintermånederne er det virkelig min legeplads, hvor jeg leger forår for fuld skrue.
Både juleroser og tazetter er fra julehaven, så de har været til glæde i over 2 måneder nu, da de blev indkøbt i starten af november. Tazetterne er lige ved at begynde at springe ud nu, så bliver der en rigtig dejlig duft derude.


Vil du se udestuen i sommerstemning, så se HER

11 kommentarer:

 1. Det forstår jeg godt Anette, du forstår virkelig også at pynte op så der bare er SÅ hyggeligt der ude - dejligt I også kan betragte alt pynten og hyggen inde fra stuen. Fantastisk at tazetterne er begyndt at springe ud der ude i udestuen.
  God aften.
  Anita

  SvarSlet
 2. Jeg har sådan en glasbygning lige som din.... måske lidt mindre ..... og en hel del mere uordentlig.... men en skønne dag, så finder jeg ud af hvordan jeg både skal håndtere opbevaring og ha et hyggeligt vinterrum samtidigt :-) Skønne dejlige Tarzetter.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt forårsagtigt ud - kan godt forstå du er glad for den dejlige udestue!

  Har helt glemt at spørge om du har fået nyt kamera eller telefon? Synes billederne ser anderledes ud - de er rigtig fine :-)

  Knus Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina. Ja jeg har fået et nyt camera i julegave, som jeg øver mig i at bruge :-)
   Synes det er lidt svært og der er mange funktioner at lære at kende.

   Slet
  2. Hold da op, Nina - godt set! Nu da du nævner det, kan jeg også se det, men havde ikke skænket det en tanke! Tillykke med dit nye kamera, Anette - det må være sjovt at lege med! Det er rigtig fine billeder - og dejligt 'uderum'.

   Slet
 4. Hvor er det skønt med et sted at have lidt forår..... Ja vi kan kun længes efter foråret...

  SvarSlet
 5. Godaften Annette Ja !!! det er dejligt med en udestue her om vinteren.
  Og fantastisk at dine tazetter har holdt så længe.
  Min udestue bliver desværre brugt til opbevaring af krukker og havemøbler
  Har desværre ikke andre steder at sætte det.
  Har heler ikke lært mit nye kamera at kende rigtig godt.............den teknik er jeg ikke altid gode venner med.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 6. Og du har en helt igennem vidunderlig udestue, kan godt forstå du nyder den. Skønne billeder, og tillykke med kameraet:-)

  SvarSlet
 7. Du er en heldig kvinde at have så gode forhold, hvor du kan udleve dine drømme og give den fuld skrue, hvad stillebens angår. Det er muligt at de ydre rammer ikke er de smukkeste, men du forstår afgjort at ændre udtrykket og gøre det attraktivt og hyggeligt.

  SvarSlet
 8. Jeg kikkede lige på sommerstemningen, og hvor ser det godt ud om sommeren. Sikke en varme det kan give, til både planter og mennesker!

  SvarSlet
 9. Årh.. Anette. Nu savner jeg bare foråret endnu mere :o)

  SvarSlet