Bed & Breakfast

fredag den 30. januar 2015

Buketbogen fra Claus Dalby.

Så kom buketbogen fra Claus Dalby. Jeg havde været meget spændt på den lille bog. Der er dejlige buketter til hele året i. Samt ideer til flade skåle, med både løg og blomsterhoveder.
Min nye buketbog, har fået plads på tallerkenrækken ved siden af min anden buketbog, nemlig den fra Isabella Smidth. Begge spændende og inspirende buketbøger.
Tallerkenrækken hænger over kommoden i spisestuen. Jeg har lige lavet lidt forårsstemning på kommoden, med grene fra den småbladede bøg og en enkelt potte med minipåskeliljer. Det store kobberæg er kommet ud af skabet igen, så kan det være med til at varsle foår og påske.


5 kommentarer:

 1. Hyggeligt :-) Tillykke med den nye bog der er helt sikkert dejlig inspiration i den. Jeg har Isabellabogen - det ku være jeg skulle finde den frem, deri er også gode ideer til sommerblomster som jeg husker det.
  Kobberægget er flot - jeg tror at det er ok at begynde at pynte med lidt reder og æg - det er så forårsagtigt:-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med din nye bog, altid godt med noget inspiration. De ser godt ud på tallerkenrækken! Og lækre ting på kommoden.
  Ha en god weekend:-)

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  Dejligt med ny inspiration - jeg glæder mig også til at se CD's nye bog. Meget hyggeligt ser det ud med din opstilling på kommoden.
  God weekend.
  Knus Anita

  SvarSlet
 4. Godaften Anette.Tillykke med din nye blomsterbog.
  Og det ser rigtig godt ud på din kommode,med dit flotte kobberæg
  Jeg bruger også min tallerkenrække til bøger i køkkenet.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
 5. Sikken en god ide med tallerkenrække til bøger. Isabellas bog er også en af mine favoritter, den er super god. Glæder mig til at se Clauses. Flot opstilling, jeg er forelsket i din Fleur de Lis, flot! kh Tina

  SvarSlet