Overnatning / Glamping

torsdag den 2. august 2018

Ærteblomst allén.

Ærteblomst allén som blev sået i foråret, er nu kommet i blomst. Et dejligt syn, skøn at gå igennem og en helt berusende duft.


 Der er rigeligt med ærteblomster til buketter, jo flere man plukker, jo flere kommer der.


Ærtebloms allén er nu ca. 2 meter høj, og vokser stadig i højden. Den er blevet lige nøjagtig som jeg drømte om, gode drømme er til for at gå i opfyldelse :-) 


8 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare godt ud, og hvor må der være en skøn duft:)

  SvarSlet
 2. Armen, altså Anette, jeg elsker dine ideer! Sådan en allé vil jeg også prøve at lave engang :-)
  Kærlig hilsen Nana

  SvarSlet
 3. Fin idé! Jag älskar doften och blommorna men lyckas sällan med de nuförtiden. Men blev väldigt inspirerad och spar den här idéen till kommande år.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 4. Åhhh så smukt og sikke en duft der må være. Du har lige givet mig en drøm at opfylde ;)

  Rigtig god dag
  Knus, Lone

  SvarSlet
 5. Alle dine ærteblomster bringer minder frem. Mine forældres gamle nabo havde da jeg var barn hele huset om-kranset af ærteblomster-hæk. Det må dufte vidunderligt hos jer. Hygge herfra

  SvarSlet
 6. Frederikshavnerne13. august 2018 kl. 04.19

  Det er da et fantastisk syn. Selv forsøger jeg også med ærteblomster, men uden dit held. Jeg sår i små potter og planter ud, men i år er de under en meter, og stilke på 5 cm. Hvordan får du så frodig en hæk? Og hvor mange poser frø er der brugt? Tak for det smukke syn. Masser af hilsner Henrik og Else

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg sår dem direkte, efter de har lagt i vand natten over. Der er brugt 5-6 økonomiposer. Jeg synes at frøene i økonomiposerne (de store poser) spirer bedre, måske fordi frøene deri ikke er så forædlede. Der er sået en en dobbelt række ved hvert hegn. Der er vandet en gang om ugen, hele sommeren, sammen med resten af køkkenhaven.

   Slet
 7. These flowers are absolutely amazing, I love the walkway up to the garden. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts, love these photos.
  World of Animals

  SvarSlet