Overnatning / Glamping

tirsdag den 31. juli 2018

Det store nye staudebed.

Nu hvor vi er et godt stykke henne på sommeren, vil jeg vise hvordan det går med det store nye staudebed, som blev plantet til i foråret.

Sommeren har været noget af en udfordring med den manglende regn. Men det er nu gået godt alligevel, vi har vandet og vandet, så alle planter er overlevet.

Der er stadig bar jord mellem stauderne, selv om de er vokset rigtig godt. De lange hvide er sølvlys, de rager godt op over de andre stauder.


Jeg er helt vild med solhattene.


Græsserne er også vokset godt til, selv om de kan være lidt svære at se på billederne. I baggrunden er det liljer og floks.


Solhattene dominere lige nu, og giver virkelig farve til bedet.


Jeg er meget godt tilfreds med resultatet, og til næste år, når det hele bliver tættere, vil det blive endnu flottere.


Det er næsten ikke til at forstå at der så sådan her ud i foråret, da planterne var sat ud, og klar til at blive plantet.


Forskellen er til at få øje på.7 kommentarer:

 1. Det er vildt så hurtigt det går! Hvor er det et smukt bed, Anette! Vi skal i gang med at plante lidt til efteråret, og det giver mig virkelig blod på tanden at se jeres nye staudebed :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
 2. Helle Aagaard's have på Sydfyn31. juli 2018 kl. 14.39

  Hej Anette... det er skønt at se hvordan det har udviklet sig og solhatte, ja de er bare skønne. Hvad er det nu du har i bedet tidligere på sommeren ? eller er det et bed, der "kun" blomstrer nu her mon ?

  knus og fortsat dejlig sommer

  SvarSlet
 3. You have such a lovely garden filled with beautiful flowers! I love all of the different flowers that you have, thanks for the share. Hope you have a wonderful day. Keep up the posts.
  World of Animals

  SvarSlet
 4. Det er blevet mægtigt flot - solhatte elsker jo solskin, så med lidt vanding så er det da klart at de stråler :)

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det er bare så flot dit nye bed,sikker en forvandling på så kort tid. Det bliver spændende at se næste år. Hygge herfra

  SvarSlet
 6. Det är skönt att se att de tagit sig så fint. Men jag förstår att ni lagt mycket jobb med att vattna. Solhattarna är så läckra att blanda färgerna på och tillsammans med gräs - wow :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 7. Sikke en forandring! Dejligt med pay of efter det store arbejde med at etablere bedet - det bliver helt sikkert et skønt bed!

  SvarSlet