Overnatning / Glamping

mandag den 27. august 2018

Hvide roser i lysthuset.

I det lille lysthus har jeg frisket op med hvide potteroser. Efter der er gjort rent, er der ikke noget bedre, end lidt nye blomster.


Potteroserne har en vidunderlig duft, som man tydelig mærker når man åbner døren til lysthuset.


Potteroserne er fra Rosa danica.


 Et dejligt sted at holde en pause.


Lysthuset set udefra.

Lysthuset var det første hus vi byggede i haven, efter vi havde lavet overdækkede terrasser. Det er ikke ret stort, 2 x 2 m, men stort nok til at man kan sidde 5 voksne derinde og hyggesnakke.

5 kommentarer:

 1. Det ser riktig hyggelig ut :-)
  Hvite blomster er deilig på denne tiden.
  Ha en fin dag/Eirin

  SvarSlet
 2. Ahhh.. det ser så mysigt ut både inifrån och utifrån. Du är kanske som jag, jag motiverar hela städningen med att sen, sen får jag ta in blommor.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 3. Hej Anette.
  Så kender jeg dig igen. Nyt pynt, nye opstillinger, inspirerende indlæg på din blog. Os, der læser din blog, glædes over billeder og tekst, men jeg er ret sikker på, at du også går og hygger dig med netop den del af "havearbejdet"! Dejligt for os og for dig, at du nu igen har overskud til det.
  Venlig hilsen Bodil.

  SvarSlet
 4. Den er så skøn din lysthus og du har en fantastisk indretning gen ,der gør at der er plads til mange uden at rummet er overfyldt. Den måde du sætter blomster sammen med nye såvel som gamle ting er unik.Tak fordi du altid inspirerer Kram herfra Leila.

  SvarSlet
 5. Hvor er der smukt i jeres vidunderlige lysthus. Du er en mester til opstillinger. Tak for et dejligt inspirerende indlæg.
  Kærlig hilsen Lone

  SvarSlet