Bed & Breakfast

mandag den 11. december 2017

Julehavens sidste åbningsdag med sne.

I går var sidste dag med åben julehave, det var i det smukkest tænkelige julevejr med sne. Helt og aldeles vidunderligt og smukt.
Jeg har nydt den sidste måned med glade julehavegæster, snak og gensidig inspiration. Havegæster er så glade og positive, så det er en stor glæde og fornøjelse.

Vi havde fået 1½ cm sne i løbet af natten, men i løbet af formiddagen begyndte det at sne med store fnug, der hurtigt gav nogle ekstra centimer, og sneen lagde sig tykt på alt.


Det er så smukt med sne på havens træer og buske.

Julelysene er allersmukkest i den snedækkede have.
Nogle af de yngre gæster byggede en snemand til mig, jeg var inde og hente hue og halstørklæde til ham, så han ikke står og fryser.


Lysene skinner alle vegne og giver julestemning og magi, så julehumøret er i top.

Nu er min juleferie startet, godt nok lidt tidligt, men taget i betragtning af, at jeg hverken har hold sommer eller efterårsferie, og arbejdet alle hverdage og weekender siden foråret, synes jeg det er velfortjent. Kun en barnedåb og et par enkle andre arrangementer har trukket mig væk fra haven i den periode. Nu skal julen og vinteren nydes sammen med dem jeg holder allermest af. 


18 kommentarer:

 1. tusind tak fru PETERSEN FOR ALLE DE SMUKKE BILLEDER SOM DU HAR HVIST HER PÅ DIN HAVEBLOG OG SIKKEN DEJLIG HAVE DU har jeg ønsker dig en rigtig god juleferie.en fra Sønderjylland.

  SvarSlet
 2. Så smuk en Julehave findes vist kun hos jer. Vi siger tak for den glæde Fru Pedersens have og I har givet os i dette år. Vi håber at I får en skøn jul sammen med familien. Knus fra Gert og leila

  SvarSlet
 3. Kære Anette.
  Vi siger også tusind tak for et dejligt år i Fru Pedersens Have. Tak for Jeres gæstfrihed og skønne måde at være på.
  Vi ønsker Jer en rigtig dejlig juleferie og et hjerteligt tillykke med Jeres nye barnebarn, som hvis hun ikke er født, må være lige ved.
  Med kærlige tanker og varme julehilsner fra John og Eliane

  SvarSlet
 4. Ja den juleferie er yderst velfortjent. Jeg nåede desværre ikke din julehave i år, men så den sidste år. Men jeg følger dig hver dag her på bloggen. Tusind tak for alle de flotte billeder og al din inspiration. Jeg håber du får en rigtig dejlig jul med din familie.

  SvarSlet
 5. Ja, nå var det skikkelig julestemning i fru Pedersens have. Vakkert! Takk for alle flotte bloginlegg i året som har gått. Ha en velfortjent og fin juleferie.

  SvarSlet
 6. Så utroligt smukt og stemningsfyldt. Du fortjener den dejligste juleferie.
  Tak for al din inspiration og haveglæde.
  Mange juleknus og kærlig hilsen
  Fra Hall og Lone

  SvarSlet
 7. Åh gud hvor kunne det bare ikke være mere perfekt. Så utrolig smukt og eventyrligt.
  Er da helt solgt. Sådan skal den 24. se ud.Lige præcis som din have.
  Tak for Fru Pedersens have i 2017. Glæder mig til meget mere inspiration i 2018. Glædelig jul

  Klem Charlotte

  SvarSlet
 8. Vintermys hos dig och härliga bilder! Undrar om vi får någon vit jul i år? Här bara regnar och regnar det, varje dag...
  Alltid lika kul att kika in till dig!
  Kram från Titti

  SvarSlet
 9. Så fint. Man bliver virkelig i julehumør. Glædelig Jul.

  SvarSlet
 10. Otroligt vackert och stämningsfullt!!
  Vill ha sockertoppsgranar till nästa år för att kunna sätta belysnign i !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvarSlet
 11. Sikke en uforglemmelig sidste åbningsdag i år. Det ser fortryllende ud.
  Nu må du nyde din ferie i fulde drag, du fortjener den.
  Knus Heike

  SvarSlet
 12. Hvor er det helt vidunderligt smukt med sådan et drys sne. Rigtig glædelig juleferie til dig

  SvarSlet
 13. Hvor er det utroligt smukt i din have. Jeg nåede desværre ikke forbi og så den julepynten i år, måske næste år.
  Jeg ønsker dig og dine kære den bedste jul. Og hvor er det velfortjente med juleferie til dig.

  SvarSlet
 14. Fuldstændig fortryllende billeder af haven sneklædt og noget så smukt med lyskæder og de skønne hyggelige lysthuse. Tak for 2017 på bloggen.
  Glædelig Jul
  Kærlig hilsen
  Ingeborg

  SvarSlet
 15. Det fortjener du også, kan du nu rigtig nyde det og slappe "lidt" af i familiens skød 😊. Vi ses i det nye år og jeg har ikke glemt dig, jeg har lidt fra Mosel til dig 😊, mange juleknus og krammer 😘, Margit

  SvarSlet
 16. Hvor ser det vidunderligt ud. Rigtig god jule- og vinterferie, Anette! Du fortjener at holde lidt fri nu. Og tak for de smukke syn, du har givet os i løbet af året - både på bloggen og i det virkelige liv.
  Knus og mange kærlige julehilsener, Karen

  SvarSlet
 17. Ihh hvor er det bare julestemning. Sad netop over morgenkaffen i søndags og snakkede om, at det var det perfekte vejr til din julehavefinale, men arbejdet kaldte. Rigtig god juleferie:)

  SvarSlet
 18. Sidste år: Julehave i regnvejr! I år: De sidste halvanden time af årets julehave i et stemningsfyldt snelandskab! Og afsluttende med varm kaffe ovenpå en kold dag! Det er ikke jul uden vores tur til Gyngestolen, Gårdbutik og Fru. Pedersens have!

  SvarSlet