Overnatning / Glamping

onsdag den 20. december 2017

Konfektdag med pigerne.

I dag har pigerne og jeg lavet konfekt. Ældste datter havde første feriedag, og yngste er på barsel. Aldrig har vi lavet så mange forskellige slags. Vi har hygget os det meste af dagen med konfektfremstillingen.

Der er lavet marsipanruller til udskæring, marsipan/bailey kugler, flade marsipanbrød til udskærring med frugt, marsipan/lakrids med hvid chokolade, flødekarameller med chokolade og guldstøv.


Gode råvarer og fin pynt. Herunder er det marsipanbrød til udskæring, forme med en blanding af mandler, nougat og hvid chokolade. Nederst små bountybarer lavet af kondenseret mælk, vanilie og kokosmel, og dyppet i chokolade.


Kornflakestoppe i papirsforme, og dadler hvor stenen er pillet ud og erstattet med en mandel og et lille stykke marsipan,  dadlerne er til sidst dyppet i chokolade.

Det færdige resultat beundres. Der er meget konfekt, men når det bliver delt ud til 3 familier, er der ikke så mange stykker af hver slags til hver familie.


Flere af de opskrifter vi brugte er fra denne bog.


2 kommentarer:

 1. Kære John og Anette.
  Af hjertet tillykke med Jeres lille nye barnebarn. Hvor er hun dog yndig, nøjagtig lige som sine kusiner.
  Hvor er hun heldig at have verdens bedste bedste og bedstefar.
  Og sikke en masse lækker konfekt I har lavet.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 2. Selv om I er tre familier, så er det da en ordentlig omgang konfekt. Hvor ser det lækkert ud. Jeg bliver SÅ lækkersulten.
  Lisbeth

  SvarSlet