Bed & Breakfast

fredag den 29. december 2017

Sol og hyacinter i haven.

 De hyacinter som jeg købte i små potter i midten af oktober, og brugte i julehaven er nu sprunget ud. Det kan man da kalde lang blomsterglæde. De vil stå langt ind i det nye år og blomstre og sprede glæde. De har den dejligste duft.


Her på bænken i den hvide have, lyser de op i den hvide støbejernskrukke.


Sol har været fremme de sidste par dage, selv om vi også har fået byger med både regn og hagl indimellem. Solen står så lavt på himlen nu. Men hvor er det dejligt når den skinner.


6 kommentarer:

 1. Kære Anette og John.
  Tak for et par dejlige indlæg. Hvor er det hyggeligt at høre om Jeres juletraditioner. Hvor var det godt at Alma fik sin vognpark. Hun slægter måske bedstefar på, hvor Merles interesser ligner dine?
  Vi er hos Johns familie hvert andet år og hvert andet kommer mine døtre med familier her. I år var vi hos Johns mellemste søn med de to små drenge på 22 mdr og 2 mdr. Det var rigtig hyggeligt med kaffe kl 15, dans og sang om juletræet kl 16, Bertram fik sine gaver, middag kl 18 og Bertram kom i seng kl 19 og så hyggede vi os med risalamande og gaver.
  Vi har også haft glæde af hyacinterne ude i gården siden først i november. Vi nyder rigtig det milde vejr. Nu er der ikke længe til vi kan mærke at lyset vender tilbage.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Jeg kan godt se, at du har fået virkelig meget ud af hyacinterne på den måde. Hvis det var blevet frost, tager du så hyacinterne ind, eller hvad kan de klare med og uden blomst?
  Mange hilsener, Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg tager dem ikke ind, de kan godt tåle lidt frost, hvilket de også har fået flere gange. Hård frost er de ikke så glade for, men det er der vist heller ikke lige udsigt til.

   Slet
  2. Tak. Så kommer det på listen til næste julepyntning :-)

   Slet
 3. Kære Anette
  Gemmer lige dit juleindlæg til jeg får bedre tid.
  Smukke hyacinter og flot vintersol.
  Ønsker dig og John et fantastisk og lykkebringende nytår.
  Kærlig hilsen og knus
  Lone

  SvarSlet
 4. Skønt med julehyacinterne som står så fint i solen.
  Ønsker dig et rigtig dejligt og frodigt nytår. :o)

  SvarSlet