Bed & Breakfast

søndag den 31. december 2017

Godt nytår.

Jeg vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt og lykkebringende nytår. Tak for kommentarer og besøg i året der er gået, både her på bloggen, Face Book, Instagram og i min have. Det er en meget stor glæde at få lov at dele haveglæden. Jeg er meget taknemmelig.

Bordet er dækket og vi er klar til årets sidste aften, samt til at tage hul på et helt nyt år. Et nyt år der vil byde på smil og glæde, gode oplevelser, nye projekter og glade gæster i haven. Barnedåb og fødselsdage, livet er lige så fantastisk som vi selv gør det til. Skab og nyd de gode stunder, lad 2018 bliver et super dejligt og spændende år. Ønsker jer alle det allerbedste.
Godt nytår.

Kærlig hilsen Anette

8 kommentarer:

 1. Godt nytår til jer begge to og tak for smuk inspiration og hygge stunder i 2017.

  Godt nytår
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Jeg følger dig trofast her på fb, og nyder dine billeder af en have helt i særklasse. Håber at vi igen får en ledig stund til at besøge din have i 2018.
  Ønsker dig og dine mange stjernestunder i 2018.
  Rigtig godt nytår
  AnneMarie

  SvarSlet

 3. Rigtig godt nytår kære Anette. Glæder mig til at følge dig i 2018 også , og få masser af dejlig inspiration.
  Knus, Lone

  SvarSlet
 4. Godt nytt år fra Norge! Takk for mye flott hagestoff i året som har gått. Jeg gleder meg til å følge med hva som skjer i din hage i 2018.

  SvarSlet
 5. Også et rigtig godt nytår til dig og tak for en masse inspiration 😀
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 6. Hej Anette.
  Rigtig godt nytår til dig og dine. Tak for en hyggelig dag i din have, vi nød det meget alle fire. Planen er snart at vende tilbage, da bedstefar gerne vil se noget mere blomsterflor :-)
  Knus Heike

  SvarSlet
 7. Hej Anette.
  Nu kommer der så en tid, hvor du helt sikkert tumler med nye planer i dit hoved. Der vil nok også ske det, at du forsvinder lidt væk fra bloggen i nogle dage, og så skal vi ikke blive bekymrede for, om du er syg, for så ved vi, at der er store planer og projekter på vej!!! Nej, hvor jeg glæder mig til at følge med i dit haveliv i 2018. Hvis jeg skal besøge dig i det nye år, skal det være et tidligt besøg, for jeg har nu set din have tre gange. Første gang var et sensommerbesøg, næste gang et sommerbesøg, og sidste gang var det et besøg i din julehave. Så jeg mangler et forårsbesøg. Jeg håber, at jeg får tid til det, selv om foråret er en meget travl tid havemæssigt!
  Til sidst et ønske til dig og din familie om et rigtigt dejligt nytår!
  De bedste hilsner
  Bodil.

  SvarSlet
 8. Godt nytår herfra gør noget nyttigt og noget unyttigt i 2018 Anette.
  Hilsen

  SvarSlet