Bed & Breakfast

torsdag den 20. april 2017

Terrasse indrettet.

Så blev endnu en terrasse indrettet til forårs brug. Senere på sæsonen kommer der flere havemøbler til. Nu er der så vi kan sidde med vores kaffe og the, og nyde solen. Havemøblerne er kommet ned fra loftet og er blevet vasket. Hornvioler i krukker og andet der kan tåle det omskiftelige vejr er brugt i opstillingerne og stilleben.


Det lille drivhus kan indeholde lidt sartere planter.


Stenbedsplanter er gode i små potter.Det lile fuglebad med feen har fået små anemoner i vandet.


Hornviolerne ser endnu ikke ud af meget i krukkerne, men det skal nok komme, når det bliver lidt lunere.


Hynder og tæpper vil gøre det mere komfortabelt og hyggeligt, det må jeg lige have fundet frem. Her er dejlig krog med læ.


6 kommentarer:

 1. Så herlig sted med nydelige blomster, saker og ting :-) Hilsen fra Liv

  SvarSlet
 2. Det er så koselig når alt kommer i orden på terrassen, her ser det foreløpig ut som et bombenedslag, men jeg håper å få ryddet like fint som hos deg etter hvert. Ha en fortsatt fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlet
 3. Det ser virkelig hyggeligt ud der på terrassen, jeg krydser fingere for bedre vejr til Hornviolerne.

  SvarSlet
 4. Hej Anette. Det ser vel nok hyggeligt ud. Jeg håber også på lidt bedre vejr. Hornviolerne kommer sig rimelig hurtigt, så de fylder nok snart krukkerne ud.

  SvarSlet
 5. Kære Anette
  Så fint du har lavet det. Nu kan vi sagtens komme forbi igen, og sidde dér og bælle kaffe og kigge på alt det smukke.... uhhh glæder mig sådan til næste besøg hos jer.
  Rigtig dejlig weekend

  Knus Lone

  SvarSlet
 6. Kære Anette. Hvor glædes jeg over at du har haft udenlandsk besøg, er sikker på at alle nød at være i din have, med alle de skønne opstillinger og fine ting og planter. Dejligt at høre du har en masse gøremål op til haveåbning. Vi glæder os til gensynet og til at se dine dejlige opstillinger. Her køres der også med traktorer og maskiner, så vejen mere ligner jord, end asfalt.. :-) Med hilsen fra bonden.. Kærligst Merete

  SvarSlet