Overnatning / Glamping

søndag den 16. april 2017

En herlig påskedag der startede med brunch.

En herlig påskedag er nu ved at være forbi. Dagen startede med at børn, svigerbørn og børnebørn kom til brunch. At det altid er på påskedag det sker, er fordi det altid har været den dag påskeharen besøger vores have. Så når vi har spist er alle ude at se om de kan finde de æg påskeharen har lagt til børnene.

Pigerne får også hver et æg af bedstemoren.


Der var tid til en gyngetur imens vi gik rundt og ledte.


Der blev kigget grundigt rundt i haven.


Merle fandt reden med de 2 æg. Faktisk lagde den lige det sted som hun for 2 måneder siden havde fortalt sin bedstemor, at lige der ville det være et godt sted for påskeharen at lægge æg. 
I dag var også dagen hvor vi fik påskekillinger, de blev født i morges og pigerne fik lov at se og holde dem inden de skulle hjem. Alma skulle fortælle sin mor hvad hun havde set i fyrrummet sammen med Merle og bedstemor. Hun sagde der var mange MUS mor, Merle rettede hende straks, nej Alma det var da kattekillinger :-) 


7 kommentarer:

 1. Hvor er de piger dog aldeles bedårende! Lyder som en superhyggelig dag. Her havde vi besøg af en harekilling i haven - den var ret så nysgerrig!

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig dag, både for pigerne og for bedstemor

  SvarSlet
 3. Skønne oplevelser.... Jeg glæde mig så meget til mit barnebarn/børn bliver så gamle så vi tager dem med i skoven eller haven.......

  SvarSlet
 4. Que lindo!
  Crianças amam isto.
  Boa semana.
  bjs

  SvarSlet
 5. Kære Anette.
  Rigtig glædelig Påske til dig og familien.
  Hvor er det en skøn tradition med Påskeharen.
  De to små prinsesser er ganske vidunderlige og det er svært at sige hvem der nyder det mest......børnene eller bedstemoren.
  Mange kærlige tanker fra Eliane.

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn dag og en dejlig tradition.
  Denne har vi også. Men i år kom påske haren lidt før. Nemlig 15. april for her var alle samlet.
  Der var påskegaver til hele flokken. Sjovt at se når de voksne går på jagt...... vild jagt efter en gave med deres navn på!

  Rigtig dejlig 2. påskedag
  Charlotte

  SvarSlet
 7. Dejlig tradition og din have er mere end perfekt til påskeægjagt. Så fint med de små påskekillinger, der kom i rette tid. :o)

  SvarSlet