Overnatning / Glamping

tirsdag den 18. april 2017

Teltbyggeri til gunneraen.

I går fik vi bygget et kæmpe telt til vores gunnera. Den tåler ikke frost, og med den lovede nattefrost, turde vi ikke andet. Den er så stor og allerede i vækst, så vintermåtterne hang og flagrede på skuddene, så de var ikke længere til meget nytte. Teltet måler 5,40m på hver led så der er ialt 29 kvm. 
Ikke det kønneste byggeri vi har lavet, men det skal også kun stå der indtil faren for nattefrost er ovre. Så kan det skilles ad og gemmes til næste år.

Nu kan gunneraen stå lunt inde i teltet, beskyttet mod nattefrost.

Var det ikke fordi gunneraen fylder det hele, kunne der snilt holdes en god havefest derinde :-) 


Du kan se HER, hvor stor den ser ud i september.

5 kommentarer:

 1. Det er en vanvittig plante Anette.
  Min mor har den også. Den bliver jo kæmpe stor og man føler sig som i lilleput land, når man står og betragter den.
  Vi kalder den Gunnar :)

  Rigtig smuk dag
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej Anette.
  Ja, den frostnat kunne vi alle godt have undværet. Mine påskeliljer og gemserod ligger hen af jorden. Jeg er spændt på, om de rejser sig helt igen.
  Fantastisk, at I lige magter at bygge et stort telt til at beskytte mod frost. Men det kan man jo kun, hvis man er heldig at være gift med en "John"! Han er dygtig!
  Hav en god dag. Jeg tror, den bliver med solskin, og Gunneraen skal nok blive i teltet endnu en nat, da der loves frost igen, dog vist knap så slemt.
  Mvh. Bodil.

  SvarSlet
 3. Det var godtnok kedeligt med det nattefrost. Jeg havde købt en hvid sommerfuglebusk igår, som har mange nye skud. Jeg satte den heldigvis i drivhuset, og der får den Lov til at stå en uges tid. Godt I fik lavet det telt så gunneraen kan stå lunt.
  Rigtig god dag til John og dig

  Knus Lone

  SvarSlet
 4. Ja, det må vel snart slutte. Vi har også været ude med vattæppet i nat - så de "sarte" vækster ikke skulle fryse. God dag til dig og dine.
  Hilsen
  Hanne fra Kalvehave

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det er sørme et stort telt, men gunneraen er også meget stor:) Jeg håber, nattefrosten er ved at være forbi, måske er det det sidste for i år, det håber jeg!

  SvarSlet