Bed & Breakfast

søndag den 11. december 2016

Sæsonafslutning.

I dag var sidste åbningsdag i julehaven, og åbenhave sæsonen er nu slut for i år. Haven kan først besøges igen til maj. Årets julehave har været fint besøgt, selv de dage hvor det har regnet har det ikke afholdt gæsterne fra at besøge julehaven. Det har været rigtig dejligt med besøg og havesnak, noget jeg nyder rigtig meget og sætter stor pris på. Mange har ladet sig inspirere til at pynte lidt ekstra op hjemme hos dem selv. Det er en stor glæde at dele haveglæden.


Holder jeg mon så juleferie fra nu af.  Nej det gør jeg ikke helt. Der er en del der skal ryddes op og laves inden juleferien kan begynde. 

Men der bliver knap så travlt, så jeg håber min forkølelse vil forsvinde. Jeg har været snottet og hostet i 5 uger nu, alle husråd er afprøvet, intet virker. Men mon ikke forkølelsen forsvinder helt af sig selv, når Fru Pedersen har fattet at hun skal tage den lidt med ro i et stykke tid :-)


15 kommentarer:

 1. Kære Anette Jeg har fulgt med i din jule ave på instagram for der er så mange, de har besøgt dig og vist billeder haven. Sikke skønt du har pyntet op, masser af smuk inspiration. Rigtig dejlig jul til dig og familien. Knus Tina

  SvarSlet
 2. Kære kære Anette
  Tror det bliver rigtig godt, når du endelig kan holde juleferie og slappe af. Ønsker dig og din familie en dejlig søndag aften.

  God bedring
  Knus Lone

  SvarSlet
 3. Du ER til stor inspiration for os alle, god bedring.

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring, Anette og slap nu rigtig godt af! Glædelig jul ønsker vi to fra Viborg.
  Knus fra Annalise

  SvarSlet
 5. God bedring, og pas nu lidt på dig selv

  SvarSlet
 6. Åh nej - vi har købt en overnatning i Ulfborg i morgen for at besøge både din have og TjillerTjaller. Har så lige opdaget, at TjillerTjaller har lukket i morgen, og ser nu, at du har lukket ned for i år. Stor skuffelse .........

  SvarSlet
 7. Kære Anette.
  Tusind tak for i år, det har været fantastisk inspirerende. Du har udviklet dig helt utroligt og haven har været smukkere end aldrig før. Vi glæder os til at besøge dig i næste sæson.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 8. Tak for åben have i år,det var meget inspirerende.Vi kommer helt sikkert igen til næste år. Vi håber,at du snart kommer ovenpå og kan nyde julen sammen med familien. Glædelig jul til John og dig og jeres familie. Knus herfra.

  SvarSlet
 9. Rigtig god bedring, Anette. Du var jo allerede forkølet, da vi besøgte jer i november, så det er vist helt klart, at du trænger til en alvorlig slapper. At få stablet sådan et pragtstykke af en julehave sammen kræver meget både fysisk og psykisk, så nu har du virkelig fortjent en ferie. Vent da med den store oprydning - den løber ingen vegne.
  Kærlig hilsen, Karen

  SvarSlet
 10. God bedring, Anette! Tak for alle de skønne billeder fra din julehave! Det lyder som om du skal hvile dig nu! At skabe alt det du har skabt, må være et kæmpe arbejde. - Og som Karen også siger, løber oprydningen ingen vegne :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
 11. God bedring, Anette! Det må være et kæmpe arbejde at stable sådan en fantastisk julehave på benene, og du må trænge til at hvile dig nu! Som Karen også siger: Oprydningen løber ingen vegne ;-) Tak for alle julehavebillederne - og pas nu lidt på dig selv :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
 12. Hej Anette.
  Tak for i går. Det var hyggeligt og super inspirerende og absolut alle 3,5-4 timer i bilen værd!
  Vi blev også inspirerede og jeg har også travlt med, at pynte endnu mere op nu, end jeg allerede har gjort. Du har fyldt mit hoved med nye idéer. Og jeg har endda tænkt, at jeg vil arbejde mig hen imod også at holde åben julehave, for det har vi ingen der gør her nede omkring. Så jo, vi blev meget inspirerede, også pigerne, så tak for det.
  Efter besøget hos dig, kørte vi ind til din lokale kiosk og grill, hvor vi fik aftensmad den dag i sommer, hvor vi skulle sove ude i din skurvogn. Det var vildt godt dengang. Mine piger var nemlig allerede hundesultne..... Der løb jeg så lige ind i din mor, så jeg håber hun husker at hilse. Og så købte jeg selvfølgelig "Søndag", når nu din mor reklamerede for, at du var deri. Lidt pudsigt jeg så kunne fortælle hende, at jeg kom lige derude fra.
  Det er dælme godt nok også en god grill, vi gik absolut ikke sultne derfra. Umiddelbart ikke det bedste for hverken min eller Helles kur! Men vi havde en hyggelig eftermiddag og aften, så pigerne var heller ikke kede af, at de skulle slæbes med.
  Rigtig god jul og ønsker om et godt og lykkebringende nytår. Jeg håber det hjælper, at holde en pause. Rigtig god bedring og pas godt på dig selv.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for besøget og snakken. Min mor har husket at hilse :-)
   God ide med åben julehave, det er så hyggeligt og dejligt at dele haveglæden med andre. Så du må i gang i god tid i 2017, for det tager lang tid og man får hele tiden nye ideer :-)

   Slet
 13. Tusind tak for året julehave - det har været fantastisk at følge med i og blive inspireret! Men det lyder til, at du bør tage dig en alvorlig slapper og se at blive frisk. Der er læææænge til maj ;-) God bedring! Og fortsat dejlig december til dig og dine.

  SvarSlet
 14. Tak for alle ønskerne om god bedring, er sikker på det hjælper lidt. Jeg skal nok tage den lidt med ro, og ja det der skal ryddes op løber ingen steder, selv om det kunne være meget rart :-)

  SvarSlet