Bed & Breakfast

søndag den 25. december 2016

Driveri og drømme.

1. juledag er her i huset ren driveri og afslapning. Vi sover så længe vi kan, vågner langsomt og starter dagen med morgenkaffe. Dyrene skal fodres og derefter er der kun at rydde lidt op og så drive den af. Vi spiser rester, er ude og få lidt frisk luft. Tankerne flyver og nye drømme og projekter bliver overvejet. 


Vi har en ældre campingvogn, som jeg godt kunne tænke mig at give en makeover. Ikke fordi vi har lyst til at campere, men det er selve forvandlingsprocessen jeg er vild med. Derefter kan den sikkert bruges et sted i haven, som et alternativt overnatningssted.

Prøv at se dette spændende indlæg, hvor en meget slidt gammel campingvogn bliver forvandlet til en lækker oase. Se indlægget HER

Jeg har tidligere lavet et indlæg om en campingvogn forvandlet til flytbart havehus, der kan du se HER


Kommer jeg i gang med forvandlingen af vores egen gamle campingvogn, skal den som alle andre huse her i haven være sort med hvide vinduer udvendigt. Indeni skal den være lys, venlig og sommerlig, samt .............. ideer er der nok af :-) 

Lige nu virker det som om der er meget lang tid til haven åbner igen, og tid til utallige hyggeprojekter.8 kommentarer:

 1. Det lyder som om du får fremtrylle mange nye påfund, når du holder "fri". Projektet med campingvognen lyder spændende ,især tænker jeg på hvordan du undgår at den "falder" ud fra det andet.Men det får du helt sikkert styr på. Jeg har også dovnet lidt i dag og været igang med at finde forårsblomster og ideér . Hygge herfra

  SvarSlet
 2. Merry Christmas. And, Happy New Year.

  I wish You all the best.
  Greeting and hug.

  From Japan, ruma ❃

  SvarSlet
 3. Åh Anette nu giver du inspiration igen og nu ønsker jeg mig en campingvogn. Altså altså altså det var jo slet ikke meningen der skulle komme så store projekter i mit hoved. Netop nu hvor der skal holde driver ferie som hos jer.
  Du er så uforbederlig inspirerende:)))))))

  Glædelig 2. juledag
  Juleklem

  Charlotte

  SvarSlet
 4. Kære Anette. Hvilken herlig ide du der har fået, det ser simpelthen herligt ud :-)Jeg vil gå og glæde mig til at se hvad du har fået af ideer og hvordan det kommer til at se ud. Dejligt med din sidste fortælling om julemandens værksted.. og dine børnebørn, det bragte smilet frem og mindet om barnetro og glæden, der er så umiddelbar hos de små... Rigtig god 2. juledag. Med julehilsner herfra gården til jer. Kærligst Merete

  SvarSlet
 5. Spændende projekt - jeg har faktisk engagn selv lavet et lignende stunt og det var SÅ hyggeligt at være med i:-)

  SvarSlet
 6. Kære Anette.
  Jeg bliver ved med at glemme at fortælle, hvor smukt jeg synes det er, med de billeder øverst i din blog. De er så vidunderligt stemningsfulde. Viser hvor smuk din have er.
  Jeg håber at komme over og se din forårshave, den må være fantastisk smuk.
  Vi har også dase-dage. Det går lidt langsomt med at få julepynten væk i år.
  Kærlige hilsner til Jer begge to fra John og Eliane

  SvarSlet
 7. Hej Anette.
  Det lyder som et rigtig godt projekt.
  Jeg tror du, lige som jeg, er sådan én, der aldrig løber tør for projekter. Det er dejligt med mange nye planer og drømme.
  Rigtig godt nytår.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
 8. Hej Anette:-)
  Uhhh, det lyder som et spændende projekt, rigtig god fornøjelse også med planlægning og skønne drømme.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet