Bed & Breakfast

lørdag den 10. december 2016

Julestemning i køkkenvinduerne.

Den anden dag fik jeg sådan en lyst til forandring i køkkenvinduerne. Jeg syntes de samme planter og ting havde stået der i årevis. Så lidt flytten rundt og et par stuegran gjorde en kæmpe forskel. Jeg tænkte slet ikke på at tage før billeder.Jeg har 2 vinduer ved køkkenbordet, og 2 vaske.


Et 3. vindue er i enden af køkkenet, over bænken. Lidt grene med ellekogler gør sig godt i vaser, og minder om at den næste årstid, vi kan glæde os til er forår. Fra dette vindue er der udsigt til den hvide have.


I morgen er det allersidste dag med åben i julehaven. I dag har Merle og Alma været på besøg. Merle hjalp bedstefar med opvasken. Vi har godt nok opvaskemaskine, men kaffekopperne fra havegæsterne vaskes af løbende, det tager ikke så lang tid og vi slipper for en kæmpe opvask sidst på dagen, som alligevel ikke kan være i maskinen.


Grunden til de sidste dages manglende blogindlæg, skyldtes at windows 10 var blevet opgraderet, og denne opgradering medvirkede  så, at der ikke var internet på pc`en. Troede ellers det var modemet der strejkede. Men nu er det fikset, så nu kan jeg skrive blogindlæg igen :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor morsomt! Jeg ryddede også op og skiftede ud for nogle dage siden i karmen bag vasken. Al rodet blev fjernet, og nu står karmen fint stramt med stentøjsvaser og slanke karafler i forskellige højder og julepyntet med hver sit ildrøde pigeonæble på toppen.
  Glædelig Advent
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Det var dejligt at besøge din have . Mine børn elsker meget dit legehus og det var deres ynglings-sted . Jeg ville gerne gå rundt i din have hverdag og nyde det alle steder .
  Hilsen herfra

  SvarSlet
 3. Har tænkt på dig de sidste dag Anette. Ikke pga. manglende blogindlæg. Men fordi jeg viste at i dag er sidste arbejdsdag inden juleferien banker på døren.
  Nu har din smukke have inspireret og vist alle os andre vejen frem.
  Nu er der tid til afslapning og i skal nyde julen sammen med familien.

  Rigtig dejlig "sidste" arbejdsdag i 2016
  Du fortjener et lille hvil.

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Hvor er det heldig,at John kan få hjælp til opvasken,så er det jo ingen sag med mange havegæster.Dine julepyntede vinduer er virkelig til inspiration og så smuk og stilfuldt.Efter i dag kan I så rigtig nyde jeres flotte julehave og inden læge begynder de gule og hvide farver at snige sig ind, og drømmen om et skønt forår begynder. Men først vil jeg ønske dig og din famile en glædelig jul og tak fordi i åbner jeres have for os. Hygge herfra

  SvarSlet
 5. Kære Anette
  Dejlige julebilleder og hygge, og hvor er Merle dygtig til at hjælpe bedstefar. Jeg er så glad for at jeg fik lov at se din smukke julehave, og lige pludselig er julen ovre, og vi ses i din forårshave. Men nu skal din sidste arbejdsdag klares, og I skal nyde de sidste dage inden jul.

  Rigtig dejlig dag til dig.
  Knus Lone

  SvarSlet