Bed & Breakfast

mandag den 5. december 2016

Betongræskar og duftende hyacinter.

Betongræskar kan sagtens bruges i jule/vinterhaven. Sammen med gran og grene ser det rigtig fint ud. Her ude vestpå blæser det ofte kraftigt, så jeg binder altid et par stykker ståltråd over grenene midt på bordet, så bliver de liggende.


Jeg elsker hyacinter og duften. Desværre sker der ret ofte det som ses på billedet, at når de springer ud, vælter stænglen.


Men så er der en blomst til en lille vase med buksbum.


Egentlig køber jeg altid hvide hyacinter til jul, men de var udsolgt, da jeg skulle købe nogle indtil, men det gør ikke noget, for de lyserøde er da også helt vildt fine.

8 kommentarer:

 1. Beton-græskar,gran og troldgrene ser godt ud sammen,og hvis der så kommer en lille drys sne ovenpå bliver det endnu smukkere.jeg tror der er rift om de hvide hyacinter,for jeg kunne heller ingen få i dag,men venter til de har fået en ny sending hjem.Det var en god idé at klippe blomsten af og sætte den i en vase.Gemmer du ikke løgene? Hygge herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Løgene planter jeg ud omme ved gylletanken under træerne der, lidt blomster kommer der i nogle af dem. De er spinkle og fine til små buketter om foråret. Knus.

   Slet
  2. Tak Anette, jeg plejer også at plante mine,men ikke alle får blomst igen. Hygge herfra

   Slet
 2. Smukke beton græskar. Må altså snart igang med at lege med det beton 😉
  Hvide hyacinter er så skønne og duften er helt vidunderlig. Det ser så fint ud med den lille vase.
  Rigtig dejlig dag til dig, Anette.

  Knus Lone

  SvarSlet
 3. Hi-hi, da jeg så det første billede på Bloglovin', troede jeg det var rigtige græskar :-)
  Jeg har også lige klippet et par langstilkede hyacinter ned og sat dem i vase, og der er de jo også fine. (Jeg køber i øvrigt hyacinter i alle farver, for jeg kan slet ikke vælge; de er yndige alle sammen :-))
  God tirsdag til dig, Anette!
  Kh Nana

  SvarSlet
 4. Så smart det var å klippe av stengelen når den veltet og samtidig få en nydelig liten blomsterbukett :) Ha en fin dag. Hilsen fra Liv

  SvarSlet
 5. Lekkert! Jeg elsker slike betonggresskar. Har noen få selv, neste år blir det flere støpt:)

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Jeg kender problemet med de væltende hyacinter, vi har dem i gamle hyacintglas, og det kan være lidt farligt, men jeg giver dem en tynd blomsterpind gennem løget, binder med lidt bast, og stilken forbliver rank. Masser af decemberhilsner Else

  SvarSlet