Overnatning / Glamping

mandag den 21. november 2016

Travl weekend.

Denne weekend har været rigtig travl og god. Vi har haft gæster i julehaven, været til julefrokost på Johns arbejde, og så havde jeg et arrangement med Bolig og haveinspiration, søndag kl. 12. Dette arrangement betød at huset indenfor skulle pyntes lidt op til jul, så det fik jeg gjort i løbet af fredag og lørdag, samtidig med gæster og rengøring. Heldigvis var John jo hjemme i weekenden, så han passede dyrene, og fik lavet en masse i og omkring maskinhuset. Søndag var han i køkkenet, hvor han lavede kaffe, pyntede kager og vaskede op. Jeg er virkelig heldig med sådan en dejlig mand.

Blandt gæsterne søndag var Hjortsdal-Fjerritslev havekreds på besøg og en af dem var Lene fra Bedstemors have, du kan se hvad hun oplevede HER


Weekend vejret har både budt på regn, lyn og torden, samt en smule sol. Heldigvis gik den varslede storm forbi Fru Pedersens julehave, hvilket jeg er meget taknemmelig over, for sådan en storm kan godt være hård ved julehaven, og kræve meget ekstra arbejde.

Nu er en ny spændende uge startet, og fra i morgen loves ingen regn den næste uge, det bliver dejligt. Så skal de sidste forårsløg i jorden.


11 kommentarer:

 1. Kære Anette.Du ligger da ikke på den lade side.
  Men godt at der er gang i din dejlige have.
  Og med John da også en god hjælp at ha.
  Nyder det milde vejr vi har lige nu.
  Men er næsten færdig i haven.
  Rigtig god ny uge Knus Jette

  SvarSlet
 2. Det lyder som om alt går som det skal hos jer,travlhed med at glæde andre og dele ud af viden og interesse. Så kan det næsten ikke være bedre.Jeg har været inde og se Lenes indlæg fra jeres have,skøn læsning. God fornøjelse med forårsløgene. Hygge herfra.

  SvarSlet
 3. Det ser super jule hyggeligt ud hos jer. Smukt med belysning. Må ud og sætte lidt lys op i haven i weekenden.
  Knus
  Eva

  SvarSlet
 4. Hej. Det lyder vel nok til at det var en rigtig hyggelig weekend. Det var sjovt at se Lenes billeder fra din have. Det var nogle flotte motiver, hun havde valgt.

  SvarSlet
 5. Kære Anette. Godt I slap for stormen, her blev alle lanterner stille i den gamle stald, så de ikke kunne blive smadret. Hvor er det dejligt, at høre der kommer masser af gæster i din skønne julehave. Dejligt at du har John til, at hjælpe dig, hvad skulle vi da gøre uden de mænd :-) De bedste hilsner herfra os. Merete

  SvarSlet
 6. Sikke meget I når! Det ser mega hyggeligt ud i din have igen i år - godt du slap for stormen. Her fløj grene i alle størrelser gennem haven, men heldigvis har vi ingen skader, så pyt!

  SvarSlet
 7. Godt, det ikke stormede hos jer. Det kunne have ødelagt så meget. Her var det lidt vildt. Jeg kørte hjem fra Anettes Flora, mens det var rigtig stridt, og vi kørte 80 på motorvejen, mens kaskader af vand stod ind over bilen, der blev rusket grundigt af vinden. Uh, hvor jeg dog afskyr blæst!
  Kh, Karen

  SvarSlet
 8. Det har været en travl weekend, kan jeg høre, godt med mange besøgende og at I slap for stormen, den kan blive en hård arbejdsgiver :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 9. Ih, det lyder både travlt og hyggeligt, Anette! Godt at I slap for storm!
  Jeg arbejder i køkkenhaven: Flytter og planter nye bærbuske, samler højbede og kører jord og kompost, så det passer mig rigtigt godt at de lover mildt vejr et stykke tid endnu :-)
  God løglægning til dig!
  Kh Nana

  SvarSlet
 10. Lyder som en travl men fantastisk weekend.
  Når julen nærmer sig skal der være lidt stress på. Ellers er det bare ikke rigtig jul.

  Knus og skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
 11. Pyyyh du har godtnok travlt kære Anette, men sådan er det tit på denne årstid. Men hvor er det dog godt der ikke blev endnu mere at gå igang med, og at stormen holdt sig væk.
  Det er en rigtig sød og hjælpsom mand du har 😊 Måske er der noget med navnet, for min mand er også utroligt hjælpsom ;0)
  Det bliver skønt med mildt vejr, så vi kan nå lidt mere i haven. Jeg skal have afprøvet det med dine eventyrtræer idag.
  Rigtig dejlig dag til dig 🌲

  Knus Lone

  SvarSlet