Overnatning / Glamping

tirsdag den 8. november 2016

Kæmpe paddehattene brugt i julehaven.

For et stykke tid siden, støbte jeg nogle kæmpe paddehatte, som jeg skulle bruge i julehaven. Jeg har sat dem i et par bede, hvor jeg har lagt store grangrene i bunden, stukket paddehatte i jorden og til sidst lagt en lyskæde imellem. En nem og enkel dekoration.

Du kan se HER hvordan jeg støber paddehatte.Kabeltromlerne skjuler jeg med en zinkbalje der vender på hovedet, så er kabelrullen både gemt og beskyttet mod regn.Her et større bed med mange betonpaddehatte i. Lyskæderne gør at det også er en flot dekoration i mørket. Også her er der lagt store grangrene ud i bunden af bedet.
5 kommentarer:

 1. Det ser smukt ud og sikkert endnu mere smuk i virkeligheden. Det var en god måde at gemme kabeltromlen på,den idé snupper jeg.
  Hygge herfra

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud :-) Jeg har lavet nogle paddehatte, der ligner og gran har vi jo masser af, så den ide snupper jeg :-)
  Glæder mig for øvrigt til den 20. der skal jeg med den lokale havekreds ned og se din julehave.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Sikke en stemning du viser med de flotte paddehatte med lys på.........det ser bare SÅ godt ud.
  God dag i det jyske Knus Jette

  SvarSlet
 4. Hvor jeg dog glæder mig til at se det hele. Jeg tager kameraet med, så jeg kan lave lidt ekstra reklame i næste uge :-)
  Kh, Karen

  SvarSlet
 5. Kære Anette. Vi forstår Godt at du ikke har skrevet på din blog de seneste dage! Held og lykke med åbningen 12. November. Bedste hilsner Henrik og Else

  SvarSlet