Overnatning / Glamping

lørdag den 5. november 2016

Den gamle vogn er pyntet og klar til at byde velkommen.

Den gamle vogn, som hele året byder  velkommen, er pyntet til jul/vinter. En stor, rustik, enkel, og alligevel stemningsfuld dekoration. 

Først blev vognen tømt for den dekoration der har budt velkommen de sidste måneder. Så lagde jeg nogle store kraftige grene af nordmandsgran i bunden. Ovenpå et par grene fra et træ, som var ved at vælte ude i marken, jeg tror det er sitkagran. Egentlig ikke så fint, men vældig charmerende. Jeg har brugt mange grene fra det træ til årets julehave, sammen med de 3 læs nordmandsgranner min far har leveret. 
Til sidst har jeg sat 3 trådgæs op i det grønne, mere syntes jeg ikke der skulle til. Nå ja lige bortset fra den lyskæde med små bitte varmt hvide pærer i, som mangler endnu.


Trådgæssene har Dorthe Arnsfelt lavet, du kan se mere om det Dorthe laver HER


Jeg er meget glad for mine trådgæs, de flytter lidt rundt i haven, alt efter årstid.


4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare flot og det bliver bare helt perfekt med lys.Det er flot at fælgene i hjulene matcher sammen med væggen på bygningen,sådan nogent kan jeg god lide. Hygge herfra.

  SvarSlet
 2. Nu er der ved at være jul. Du har pyntet så smukt op.Vognen er klar.
  Glæder mig så meget til at se din julehave.
  Masser af knus
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Hvor ser det bare godt ud på vognen med lidt grønt og de flotte trådgæs.Så er der da snart dømt julehave hos dig Knus Jette

  SvarSlet
 4. Så hyggelig velkomstvogn. Stilig med grønne greiner og flotte trådgjess. Inspirerende. Ha det fint. Hilsen fra Liv

  SvarSlet