Overnatning / Glamping

tirsdag den 22. november 2016

Juleby i grønt.

De små huse som jeg har stående på en bakke i køkkenet hele året, har fået en julemakeover. Pudemos, husløg og fyr klæder de små huse. Oftest tænder jeg fyrfadslys i husene, men tænkte at det måske godt kunne blive lidt brandfarligt med alt det grønne, så nu har jeg lagt en lille lyskæde imellem husene og stukket de små pærer ind i husene.


 Husene er i grå-grønne nuancer, bortset fra kirken som er hvid.En enkelt lille nisse gemmer sig i det grønne. Mon Merle og Alma finder hende :-)


Tidligere har jeg haft en enkelt lærkegren liggende ved husene.


Men alt det grønne er nu meget flottere synes jeg og langt mere julet.

Husene er fundet HER for nogle år siden, men det ser ud til de har nogle af dem endnu :-)

7 kommentarer:

 1. Ja dine børnebørn nyder uden tvivl at komme på besøg og se bedstemors fine julerier. Det er jo et sandt eldorado for børn.

  SvarSlet
 2. Hej Anette. Hvor er de søde, de små huse. Det ser godt ud med det grønne pynt - det er meget julet. Jeg tror nok, dine børnebørn kan finde nissen og de har det sikkert rigtig sjovt imens.

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Hvor ser det godt ud med lyskæden.Dine huse er meget flotte og har en skøn farve,der kan bruges året rundt. Det er flot både i den gamle udgave med lærk og den nye.Hygge herfra.

  SvarSlet
 4. Så fin en lille juleby du har fået lavet og selv om du ikke er til nisser må der en enkelt lille en til for at glæde børnebørnene.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud Anette og må sige jeg også stemmer for alt det smukke grønne tilbehør.

  Rigtig smuk dag
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Det er vel nok sødt, og en god ide med led-lys i stedet for fyrfadslys. Jeg er begyndt at bruge de der kunstige stearinlys på steder, hvor man ikke lige holder øje hele tiden.... det er ikke helt det samme, men bedre end at få blusset hele hytten af

  SvarSlet
 7. Det er simpelt hen så skønt, og jeg er helt vild med de grønne farver. Grøn har altid været min yndlingsfarve.
  Er sikker på Merle og Alma finder den søde lille nisse 😊
  Rigtig god aften til dig Anette 💕

  Knus Lone

  SvarSlet