Overnatning / Glamping

torsdag den 26. marts 2015

Link til premiere programmerne fra Fru Pedersens have.

Til jer der ikke kan se TV midt-vest og Mokka, eller har lyst at gense, er her link til marts måned havefjernsyn fra Fru Pedersens have.
Kort program  HERLangt program  HER


14 kommentarer:

 1. Hej Anette. Tak for marts kigget. Som sædvanligt har du mange spændende ting igang. Og hvor mange gode ideer jeg får af at kigge med. Der er jo projekter til de næste mange år.
  Dejligt at se hvordan du pynter påskehaven. Og jeg tror at jeg i løbet af påsken vil lave nogle af de mosæg, De kan jo ligge et stykke efter påsken uden at det gør noget.
  Gåsedamen fra Svendborg lavede bare nogle utrolig flytte gæs, og jeg kunne være interesseret i at have et par i min have, Kan man bestille et par ved hende? og hvis ja kunne du ligge et link ind her på din side?
  Glæder mig allerede til det næste kig du vil dele med os
  Kh Kirsten

  SvarSlet
 2. Kære Kirsten.
  Det glæder mig at du får ideer af at se udsendelsen, det er så dejligt at inspirere andre til at lege i haven :-) Her er et link til Dorthe gåsedame https://www.facebook.com/pages/Art-Arnsfelt/1568872103347906?fref=ts
  Jeg har gæssene udstillet i haven hele sommeren, men det laver jeg et indlæg om senere :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Kære Anette
  Tak til dig, familie og tv-hold for endnu en dejlig udsendelse! Ren nydelse og fornøjelse at følge jer og stor ros for dit design af træ-påskeharer - de må gerne flytte ind i min have:-)
  Håber I får mange glade gæster i Påskehaven!
  Kh Trine

  SvarSlet
 4. Hej Anette!
  1000 tak for linkene, som er nydt her til morgen. Og dejligt at vi får følge med i en sæson mere! Dine harer er skønne i haven, en super ide, og jeg er også ret så vild med de trådgæs, og den trådfugl i træet:-)
  Spændende med det nye husbyggeri!
  Ha en rigtig god dag
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
 5. Dejlig forårs udsendelse med masser af inspiration, og så hyggeligt at hele familien er en del af programmet. Sikke fint besøg du har fået...gåsefamilien passer super godt i din skovbund. Jeg glæder mig allerede til næste udsendelse....man får altså bare lyst til at gå i haven :-)

  SvarSlet
 6. Dejlige udsendelser men undskyld mig jeg må lige komme med en løftet pegefinger. Husk lige lidt mere sikkerhedsudstyr inden i svinger rundt med en motorsav for åben skærm. Det var vist godt i ikke kunne høre de verbale øretæver i fik af gemalen. Har tænkt meget over om jeg skulle skrive det men kan det forhindre bare en i at komme galt af sted håber jeg du bærer over med mig. Kender nemlig et par stykker for hvem det er gået gruligt galt.
  Hilsen Rita

  SvarSlet
 7. Helle Aagaard, Sydfyn27. marts 2015 kl. 09.22

  Ihh hvor er den mere end skønt at se starten på endnu en have-hygge-sæson fra det vestjyske. har lige siddet og nydt morgenkaffen og begge de nye udsendelser. TAK for din skønne ulejlighed med at glæde os andre havenørder. Rigtig god påske fra

  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 8. Hej Anette

  Du /I forsætter i samme flittige og lærige ånd som I afsluttede 1 sæson med.

  Sikken du pynter op I haven her til Påske, det er vi sikkert nogle flere der kunne lære noget mere af. Her i huset er påsken ikke noget vi her i huset har gjort så meget i, da jeg igennem mange altid har arbejdet i de dage. Men det er sjovt at se dig hvordan du giver den gas både med æg i alle afskygninger, Harer og blomster.

  Det er med stor glæde at vi andre "Havetosser" får lov til at følge Jer i jeres fodspor. Opleve den glæde som I har som familie ved at lave ting sammen, oplever man nok ikke ret mange steder. Selv I 3 tøser var ens bukser og bedstemor og lille Merle var ens klædt tøj fra top til tå. :):)

  Jeg vil glæde mig til næste udsendelse og se hvad I nu er ved at bygge.

  God dag Anette og hils John.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. altså Anette som du tryller....hvor er de Påskehare dog søde....glæder mig til at se programmet en gang til .....Kan du og din mand have en havetosset dag. kh. grethe

  SvarSlet
 10. Som altid er det nogen skønne udsendelser du laver! Jeg har lige siddet og nydt både det korte og det lange og nu glæder jeg mig helt vildt til næste afsnit :D
  Tak for et dejligt påskebesøg i din forårshave
  Knus Vibeke

  SvarSlet
 11. Hej Anette.1000 tak for nogle dejlige udsendelser....................og hvor ser det bare hyggeligt ud når dig og Merle hænger æg op.
  Flotte nye højbede du også har fået.
  Og et familie projekt med at bygge nye små huse..........................det er bare dejligt at se.
  Jeg er også vild med de flotte gæs og andre dyr i hønsebet.
  Ja !!! en skøn have det har du.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 12. Åh sikke dejligt med årets første besøg i jeres have, jeg har ikke brugt timer i min have endnu, men I er da godtnok nogle skridt foran med ærteblomster og dahliaer, glæder mig allerede til næste besøg. God weekend til alle

  SvarSlet
 13. Så fik jeg også set det nye afsnit. Dejligt inspirerende. Jeg er så imponeret over hvordan kreativiteten nærmest sprudler i dig. Tak for at du deler ud af det😘

  SvarSlet
 14. Tak for endnu en skøn udsendelse. Jeg tager hatten af for din kreativitet. Skønt med inspiration. God påske

  SvarSlet