Overnatning / Glamping

mandag den 9. marts 2015

Fru Pedersens have med i årets dejligste have program.

Så er det i aften 21.20 på TV2 fri, at 3 afsnit af årets dejligste have kommer. I aften er min have med, og i hvor jeg glæder mig til at se programmet. 


Billedet herover er taget i den del af min have, hvor der er frugttræer. Dorthe og Tom som er programmets 2 dommere.

Jeg havde sidste sommer besøg af holdet bag udsendelsen, hold da op hvor var de mange. Der var de 2 dommere, 1 journalist, 3 kameramænd, 1 lydmand, teknikere og en der sørgede for at de fik noget at spise og drikke. Der var udstyr og mennesker over det hele. Nu glæder jeg mig til at se hvad de har fået ud af optagelserne. Det var en smuk og varm sommerdag, så tror det er blevet rigtig godt. Det bliver dejligt at gense sommerhaven i fuldt flor. 
Jeg glæder mig også til at se de 2 andre haver der er med i aftenes program. Den Japanske have i Struer har jeg besøgt, og den er helt vidunderlig, ligger som en oase midt i byen. Den sidste af haverne kender jeg ikke, så det bliver spændende at se den. Udstyret pakkes sammen igen, efter endt optagelse, og turen gik videre mod Struer. Foruden filmoptagelserne blev der også taget rigtig mange billeder.


25 kommentarer:

 1. Kære Anette.
  Det bliver spændende at se udsendelsen i aften. Mon du kan lave et link, så vi kan se den igen i morgen? Krydser fingre for dig.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane.
   Jeg tror desværre ikke jeg kan finde noget link til udsendelsen, det var kun første gang jeg var heldig, at en af dommerne have delt et link. Men i næste uge, når den 4 udsendelse har været sendt, sender de udsendelsen fra ugen før, så da kan den nok ses igen.

   Slet
 2. Spændende! Du er jo scenevandt efter alle udsendelserne sidste år, men det lyder som om dette var et større hold. Jeg er sikker på at det bliver en god udsendelse :-)
  Jeg kan ikke se TV2 fri, jeg købte abbonnement for at se udsendelserne om årets dejligste haver sidste år, men fik ikke set nok - ærgerligt at de sender det på en betalingskanal.

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Du kan tro at jeg glæder mig til at gense din dejlige have.
  Og jeg kan tage TV 2 fri.
  Ja!!! det er utroligt hvor mange mennesker der skal til for at lave en udsendelse.
  Krydser fingre for at du går videre.Knus Jette

  SvarSlet
 4. Den er booked ind, sidder i en dejlig stol og venter kun på at tiden bliver 21,20 sikker på den udsendelse bliver sublim....pøjpøj...

  SvarSlet
 5. Er det noget, man kan stemme på? For så har du selvfølgelig min stemme - også selvom vi ikke kan tage TV2 Fri :-)
  kh, Karen

  SvarSlet
 6. Ja, der er mange forskellige haver. Jeg ville have valgt din have, den er mere min ide om en have, men den var også flot den der blev valgt, men for stringent og ikke så blomstrene.

  SvarSlet
 7. Hej kære Anette.
  Udseendelsen er lige slut og jeg iler til min computer, for at kommentere. Hvor er det bare flot at du er med i sådan en fin udseendelse. Det må have været en oplevelse. Det var super dejligt med endnu en rundvisning i din dejlige have. Men jeg må indrømme at den rundvisning du selv gav mig, da jeg var der, var nu helt sikkert den bedste. Din have rummer så meget mere end det der blev vist her i aften. En flot udseendelse var det og du kan kun være stolt af jeres flotte arbejde med haven. Stor skulderklap til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 8. Ligemeget hvad de to dommere siger, så synes jeg altså at din have er den skønneste!
  Du er så inspirerende og dine indlæg her på bloggen har givet mig så mange ideer til min egen have. Du har en vidunderlig smuk have :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vibeke.
   Ja for mig er det den dejligste have, fordi den er min, og ligesom jeg gerne vil have den. Det er alle haverne jo der deltager i programmet, med forskellige interesser og måder haverne bliver brugt på.
   Det glæder mig at du kan bruge nogle af mine ideer. Det synes jeg er en stor glæde ved havelivet og blogverdenen, at man kan inspirere hinanden.
   .

   Slet
 9. Hvor var det en fin udsendelse fra din have, Anette - den rummer så meget og vi kunne sagtens se at det var en af de fineste haver. Synd at du ikke kom videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det gør nu ikke noget jeg ikke gik videre, for jeg er bestemt ikke begejstret for konkurrencer i havesammenhæng. Det er jo en total umulig opgave de 2 dommere er på. Jeg deltog udelukkende i programmet for at dele min haveglæde og vise at en have bestemt ikke behøver være perfekt, for at være dejlig. Vores have er en brugshave, hvor livet leves i, og det må man gerne kunne se.

   Slet
 10. Kære Anette. Jeg har desværre ikke kunne se den udsendelse. Men jeg kan læse mig til ay din have åbenbart ikke er den have der gik videre. Jeg ved jo af gode grunde ikke årsagen til denne beslutning, men jeg vil nu gerne fortælle at jeg er inde på din blog hver dag, Jeg må indrømme at har en fast rutine i min dag og jeg om aften er inde at læse på din blog og jeg ofte går tilbage til de forrige opslag du har lavet. Både for se de dejlige billeder, men også for at læse de ting du skriver. Og når der står her yderste til højre at der pt er 1409887 sidehenvisninger, må dette have en stor betydning. Så uanset hvad der vist igennem et program, så er din have og selvfølgelig også dig en stor kilde til glæde og inspiration for sådan en som mig.
  En hilsen fra Sønderjylland - Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten.
   Ja jeg ved jo godt at der er rigtig mange, der ligesom dig er glade for at læse min blog. Det er jeg både stolt og meget rørt over, for det er en meget stor glæde at dele haveglæden med andre.
   Det er lidt underligt, at man er nød til at have en konkurrencedel med i programmerne, for vi vil jo allerhelst bare se de smukke og inspirende haver, og allerhelst høre ejernes ideer og meninger med det ene og det andet :-)

   Slet
 11. Kære Anette.
  Det var en rigtig fin udsendelse, synd du ikke vandt..................dels pga. din store glæde ved at være til inspiration for mange og dels fordi din have er så skøn.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 12. Det var dejligt at se din have i aftes på tv. Jeg har - endnu - aldrig set den selv. Og jeg er meget overbevist om, at vi på tv kun fik set en brøkdel af din have. Smag og behag er som bekendt forskellig, men også jeg synes, at din have rummede meget mere end de to andre. Din have er absolut mere min stil. Til lykke med, at du blev udtaget til at være med i udsendelsen - det er flot.!!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Via de blog van Lonni Verden kwam ik hier terecht en wat een prachtige tuinblog is dit. Ik heb al een aantal posten gelezen en ga vanavond weer verder. Ik ga je volgen hoor.
  Groetjes,
  Janneke

  SvarSlet
 14. Pyt med, at du ikke vandt. Din have bliver ikke mindre dejlig af det. Som Per også sagde til dig, da vi var på besøg: Den ligger der i det bare landskab som en paradisets have. Og det kan ingen fjernsynskonkurrencer lave om på. Jeg sagde i øvrigt nej tak til at komme til audition til et madprogram, der også var en konkurrence. Det har jeg slet ikke ork til :-)
  kh, Karen

  SvarSlet
 15. Det var vel nok en på opleveren jeg fik Sådan ....helt klart din er den bedste da det du gør anderledes får Haven til at være meget levende, med alle de små opstillinger som er tænkt meget over i det sanselige...tak for det. Det var 3 meget forskellige Haver i hver sin kategori....tillykke. Kh Grethe

  SvarSlet
 16. Hej Anette
  Rigtig spændende at få din have præsenteret på denne måde i "Årets dejligste Have" og høre dommernes kommentarer, når man har set din have i udsendelserne i TV Midt/Vest og yderligere har haft glæden ved at se din sommerhave og din julehave ved selvsyn :-) jeg vil holde med dig i, at efterhånden er de fleste udsendelser blevet konkurrence betingede...og det er lidt en skam, da en have er en del af ejerens personlighed. Husker stadig "Helges skønne Haver" som bare viste hvor forskellige og dejlige haver kan være!
  Tak for rundvisningen endnu en gang.
  Kh Bente

  SvarSlet
 17. Sikke et fint program, fine haver hver for sig. MEN fru Pedersens er nu min nummer 1 :-)) den falder bare i min smag, der leves livet hele året, og den bruges og nydes, det er en der rummer det hele. Sikker på den inspirerer mange af os. Dejligt du vil dele med os på din blog. VH Carina

  SvarSlet
 18. Jeg fik helt spontant mulighed for at se programmet. Nøj, hvor gik det stærkt med kameraføringen, den gjorde slet ikke haverne fyldest, synes jeg!

  Men inspirerende og lærerigt var det, og den nominerede have er helt sikkert spændende af en villa-have at være. Den mangler efter min mening bare luft, plads, blomster og atter blomster, som i din have, Fru Pedersen.

  Herligt den røde vejbred blev bemærket, den har jeg også!

  Men hvor blev gemalen af? Måske havde det gjort en forskel, med hans tilstedeværelse?
  Nej, det er bare for sjov.
  Tab og vind med samme sind, som man siger.

  Hilsen fra Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du fik set programmet Lene. Min mand var på arbejde :-) Kunne godt have ønsket at der blev set lidt mere af haven i programmet, men det er nok ikke nemt, når der ikke er mere tid til rådighed.

   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 19. Ja jeg tilslutter mig koret - jeg kunne også bedst lide din have..
  Det var meget forskellige have og navnlig den sidste var slet ikke min smag.. jeg elsker blomster og dem er der masser af i din have..

  SvarSlet