Overnatning / Glamping

torsdag den 19. marts 2015

Gammelt kobber i haven.

Jeg er blevet meget begejstret for at bruge kobber i haven. Her er det en samling, bestående af en kande, og 2 skåle. De har stået ude hele vinteren, og har en fin rustik patina.

Skålen i beton, lavede jeg i efteråret, du kan se indlægget HER


Skålene er plantet til med små minipåskeliljer, med lidt hø i kanten, til at dække jorden.


Der er kommet afskårne grene af syrener i krukkerne på hver side af døren. De fylder godt og giver liv til krukkerne, inden der skal hostaer i.


11 kommentarer:

 1. Kære Anette.
  Sikken en god idé at sætte kobber ud i haven. Det har fået en flot patina og gamle kobberting kan man få for næsten ingen penge.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig min kære Med-Natteroder:o) <3 <3 <3

   Håber du får dig een på øjet lige nu.

   Knus og kram

   Slet
 2. Det er nogle skønne kobberting du har dig:-)

  SvarSlet
 3. Godmorgen din flittige lille arbejdsbi.

  Ih hvor du styler og skaber stemninger. Det er dejligt at følge med i alle dine påskerier, Anette.

  Tænk, man kan have en hel garage eller lade fyldt med dimser og dippedutter. Alligevel skal der engang imellem noget helt nyt og anderledes til. Forandring fryder.

  Glæder mig til at se flere påskestemninger. Vemb ka` ? Anetka!:o)

  Knus og bedste ønsker om en rigtig dejlig (have)weekend

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot! Indtil nu har jeg kun haft kobber inden døre, men tror da at jeg lige vil efterligne din fine ide, for her på Birkeholm er der rigtigt meget gammelt kobber i kælderen:-)

  SvarSlet
 5. Den var god, Tante Grøn :-) Vemb ka' :-) Og så er det ikke engang løwn. Det ser skønt ud. En skam, jeg ikke kan komme og kigge påskehave hos dig i år, men så må jeg jo nøjes med bloggen - det er nu heller ikke 'at nøjes'.
  kh, Karen

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Ja som Tante Grøn hun skriver så er de bare SÅ flittig.....................og altid med dejlige nye opstillinger i din skønne have.Nyder altid dine billeder.
  Håber du må få nogle dejlige påskedage med masser af besøgende.
  Smukt med kobber i haven.
  Rigtig god fredag knus Jette

  SvarSlet
 7. Jeg lod godt mærke til hosta ved døren til lysthuset sidste sæson. Tager du dem altid op for vinteren?
  Hilsen Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. De står i potter nede i krukkerne, og så sætter jeg dem ind i et skur om vinteren. Når jeg laver julehaven kommer der noget grønt i krukkerne. Krukkerne er ret høje, så der står en sokkelsten indeni, hvor jeg sætter potten ovenpå i en lille balje, så den kan holde lidt på vandet om sommeren. Mange af de hostaer som jeg har i krukker, sætter jeg under tag om vinteren.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 8. Kære Anette det ser skønt ud, god ide med at sætte kobberet udendørs. Dine små tete a tete giver dejlig forårsstemning. God weekend kh Tina

  SvarSlet
 9. Vildt flot - skønt med din inspiration. Tak for at du linkede til min haveblog med hensyn til liljebiller. Der har været rigtigt mange inde og se indlægget.
  Knus Ingeborg, Sørvad

  SvarSlet