Overnatning / Glamping

fredag den 12. december 2014

Lysthuset pakket ind i gran.

Vores lysthus i jern er blevet pakket ind i gran. Det giver sådan en fin hule og rumfornemmelse i haven, nu hvor bladene er faldet af træerne og stauderne er visnet ind til tørre pinde.
Levende lys, hyacinter, tazetter og juleroser udgør blomsterne.

Lysslangerne rundt i buerne giver en fin virkning om aftenen. Det er dejligt med lys i haven, nu hvor det er så mørkt.6 kommentarer:

 1. Jeres lysthus er simpelthen så smukt pyntet med gran, og de hyggelige detaljer! Så også hvordan i samarbejdede omkring tilblivelsen af "huset", i den sidste udsendelse fra jeres have, en fornøjelse.
  Med lidt sne-hilsner fra Randers:-)

  PS vi når desværre ikke at besøge din julehave, så godt at se billeder rundt omkring.(her er det gået en del op i arbejde for os alle)

  SvarSlet
 2. Får skikkelig julestemning av bildene! Så fint! God helg :)

  SvarSlet
 3. Vad vackert och stämningsfullt!

  Jenny

  SvarSlet
 4. Kære Anette, hvor har du ret i, at det er skønt med lys i haven i denne mørke tid - lysslanger, olielamper, lyskæder mm., alt giver stemning og glæde i mørket.

  I dag stormer det unægteligt derude, og jeg tænker på, om I har problemer med jeres smukke ting, klarer de mon pynten? jeg er ikke i tvivl om, at I har gjort alt for, at der ikke sker ulykker, men uheldet kan jo være ude.

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 5. Kære Anette og John.
  Vi tænker på Jer og håber ikke stormmen laver ødelæggelser hos Jer.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 6. Ja, lys derude er noget af det hyggeligste på denne årstid. Har på mystisk vis lige slettet et længere indlæg, og nu er jeg sur og gider ikke gentage mig selv...

  Håber du får en god sidste åbningsdag. Desværre har jeg ikke kunnet prioritere at lægge vejen forbi, men det er på ønskelisten kan du tro!

  Hilsen Lene

  SvarSlet