Overnatning / Glamping

torsdag den 25. december 2014

Link til årskavalkaden på TV.

Her er linket til årskavalkaden fra Fru Pedersens have. 

Hvor var det dejligt at gense alle de smukke blomster gennem sæsonen, glæder mig helt vildt til en ny havesæson begynder :-) men det er jeg nok ikke den eneste der gør.

Se 1 hel times haveglæder HER


10 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Skønne og vidunderlige scener fra dit paradis.

  Det varmer helt ned i storetæerne her på en lidt kold dag, når vi ser de dejligste georginer stråle om kap med hinanden. Og se de skønne græskar i alle størrelser giver kun en lyst til at få sået nogle til foråret.

  Jeg er også allerede begyndt at savne alt det frodige istedet for at det hele siger sump sump når vi går rundt derude. Forhåbentlig får jeg knægten til at lave trelle bænke som kan blive klar til foråret, ( der ligger en ordentlig stak han hentede her i efteråret, så mon ikke der er håb forude. Samtidig har jeg delvis fået lovning på et lille skur, men nu må vi se, det er ikke altid det er nemt at have håndværker i familien. :))))))))))))))

  Det er helt vedmodigt at det var sidste udseendelse der blev vist, for alle udseendelser har været utrolig givende og lærrige. Dem vil jeg komme til at savne.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Kære Anette og John.
  Åh, hvor jeg glæder mig, til der bliver tid til at se udsendelsen.
  Jeg glæder mig allerede, til vi skal besøge Jeres dejlige have næste gang.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 3. Mmm sikke et dejligt tilbageblik ☺ det sætter gang i tankerne om planlægningen af haven i 2015.
  Det har været nogle dejlige inspirerende udsendelser at se..

  SvarSlet
 4. Den udsendelse vil vi glæde os til at se og blive inspirerede.
  Kh. Henrik og Iris.

  SvarSlet
 5. Skønt skønt skønt! Det er nogen fantastiske udsendelser du/I laver, og kavalkaden her var et skønt blik på årets gang :) Og nej, du er bestemt ikke den eneste der glæder sig til sol og sommer ;) Jeg er allerede ved at pille julepynten ned - fordi så virker det som om at der er bare liiidt kortere til...! ;) KH Trine

  SvarSlet
 6. Hej Anette Og John....................synes da også at jeg vil nævne John,for han er jo en rigtig handymand...............og sikkert ikke til at undvære.
  Tak for en dejlig time i jeres pragtfulde have.................nød hvert minut.
  Tænker tilbage på vores besøg i maj måned med glæde.
  Fortsat en rigtig dejlig jul til jer Juleknus Jette

  SvarSlet
 7. Hej Anette..glædelig jul ..Tak for nogle dejlige udsendelser.. Min mor og søster var forbi på den sidste dag for åbningen af din julehave , jeg var desværre optaget af at binde jule buketter , .og måtte takke nej til tilbudet om at ta med så jeg har stadig til gode at se din have ..kh Diana

  SvarSlet
 8. Hej Anette. Har lige siddet og nydt udsendelsen af årets gang i din skønne have :) Du/I har simpelthen en skøn have, med så mange kreative ideer, som man sådan en lyst til at lave i egen haven. Ønsker mig, at komme over og se din have "live", måske det bliver muligt en dag.
  Rigtig godt nytår
  Kh jeanett

  SvarSlet
 9. Tak hr. Og fru Pedersen. Og tv-holdet. Een hel time med morgenthe og så det bedste fra årets gang i jeres dejlige have, her er der lidt Hvidt udenfor, så det har været dejligt at drømme om alt det der gerne må ske i haven når det bliver forår igen. Dejligt gensyn. Det måtte da gerne gentages i 2015. Det er tv, der vil noget! Imens ser jeg ind hver dag på din flotte blog, hvad du nu finder på. Det er et must. :-) VH Carina

  SvarSlet
 10. Hej Anette og John
  Jeg har lige siddet og set Årskavalkaden fra jeres dejlige have.Jeg har været heldig at besøge jer både i sommers og her i december, to vidt forskellige oplevelser :-) hvor var det en fin udsendelse med glimt fra årets gang...vist også små indslag som ikke har været vist. Skønt at se jeres samarbejde om kreativiteterne...og tænk Anette at det er lykkedes at gøre din hobby til din levevej...fantastisk :-)

  SvarSlet