Overnatning / Glamping

tirsdag den 30. december 2014

Kold dag i udestuen.

Fra en kold dag, hvor det var bedst at opholde sig indendøre. Men smukt var det. Nu er vejret slået om, sne og frost er væk, mon det var den vinter ? det næste stykke tid er der plusgrader døgnet rundt efter vejrudsigten. Kiggede i går efter erantis, og så en enkelt lille nakke på vej op :-) vintergækkerne har tittet frem siden starten af december. Er vist begyndt at drømme om et tidligt forår.10 kommentarer:

 1. Åh, ja, et tidligt forår ville være velkomment :-)

  SvarSlet
 2. Lad det starte for alvor i marts - med vintergækker og erantis, der kigger op gennem sneen i februar. Og lad os så få en skøn, hvid vinter indtil da. Det er så dejligt, når man kan se ude om aftenen, når sneen lyser.

  SvarSlet
 3. Jeg har sørme også observeret både krokus, vintergækker og allium, tror jeg.
  Forkølede hilsner fra Lene

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Ja !!! det er godt med en udestue når det sner og er rigtig koldt...........og det er bare skønne ting du har pyntet med.
  Jeg ved at der er fine forårsplanter under sneen ................så det bliver dejligt at se dem dukke op når sneen er væk.
  Rigtig godt nytår til dig og John Knus Jette

  SvarSlet
 5. Rigtig godt nytår! - og tak for de smukke fotos :-)

  SvarSlet
 6. Hej Anette

  Altid skønne billeder fra dit vidunderlige paradis, en blog man altid lige skal ind og kikke på helst flere gange om dagen for at se hvad du nu har fundet på af abekatte streger.
  Altid med stor inspiration og meget lærrigt.

  Tak for din gæstfrihed og skønne indlæg her i 2014, glæder mig til at se hvad du finder på i 201
  5.
  Godt nytår til dig og John.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Hej Anette.
  Tak for alle dine gode ideer , og for en hyggelig sommer besøg og en fin juleoplevelse med lys og hvad andet du har pyntet med . Jeg nåede ikke at få geoginerne dækket inden frosten kom , jeg håber ikke de har taget skade , de bliver dækket i det nye år .
  Du og John ønskes et rigtig godt nytår - jeg glæder mig til at se hvad du kommer med i 2015 . Venlig hilsen Grethe.

  SvarSlet
 8. Bodil Riis Christensen31. december 2014 kl. 15.15

  Hej Anette.
  Her på årets sidste dag vil også jeg ønske dig og din familie et rigtig godt nytår. Jeg har først for alvor lært din blog og dit haveunivers at kende i året, der snart er gået. Jeg følger din blog hver dag med stor nysgerrighed og interesse, og jeg besøgte din have i sensommeren sammen med min mand. Jeg er som dig stor fan af Claus Dalby, hvem er ikke det, og jeg følger også hans blog, men jeg må sige, at du har givet mig meget mere inspiration og lyst til havearbejdet. Du har overkommelige idéer og anvender ting, som ikke koster en formue, og skønt ser det alt sammen ud. Jeg er nemlig heldig at have en handy-man, lige som du har.Jeg glæder mig meget til at følge din blog i det nye år og håber også at nå ud til dig til sommer, gerne lidt tidligere end sidste år, som nok var helt hen i slutningen af september.
  De bedste nytårshilsner, Bodil Riis.

  SvarSlet
 9. Vackra och inspirerande bilder!

  SvarSlet
 10. Kære Anette.
  Et rigtig godt Nytår skal lyde herfra, til dig og din familie. Tusind tak for al Jeres gæstfrihed. Vi glæder os til at gæste Jeres B&B igen i 2015.
  Mange kærlige hilsner fra John og Eliane

  SvarSlet