Overnatning / Glamping

torsdag den 11. december 2014

Et lille hvidt drys.

Det underlige vejr vi har for for tiden, byder på lidt af hver. Lyn og torden, regn, hagl, storm og sol indimellem.
Flere gange om dagen kommer en haglbyge, og det er da smukt, når jorden bliver hvid, selv om det kun er for en kort stund.


9 kommentarer:

 1. Ja, det har været hyggeligt med lidt hvidt nedbør... Jeg ville da frygtelig gerne se nærbilleder af de forskellige stilleben, som du har lavet ved garagen. De ser spændende ud!
  Jeg vil til at holde udkig efter gamle staldvinduer, jeg ved lige hvor de kunne skabe lidt stemning her hos mig; på en temmelig falleret gråmalet carport...
  Hilsen Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da lige få en af dagene Lene :-) Gamle staldvinduer er fantastiske som dekoration i haven, hele året.

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud.... det giver helt julestemning med lidt hvidt drys.... Der er desværre ikke kommet noget herned.... Men mon ikke det kommer.. !!!

  SvarSlet
 3. Og straks får julehumøret en tand opad - skønt med et hvidt drys!

  SvarSlet
 4. Da var du vist hurtig - at du lige fangede det hvide med kameraet :-) Her regner det bare ...

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fint ud - her er det bare regn og hagl... Det kunne være dejligt med et lille hvidt lag sne - det giver sådan en dejlig julestemning :-)

  SvarSlet
 6. Her i København, har vi kun haft meget kedeligt og gråt regnvejr. Jeg længes efter noget vintervejr, så hagl der dækker jorden med hvidt... tja det kan da også bruges :-)

  SvarSlet
 7. Kære Anette.
  Hvor ser det fint ud med et hvidt lag, her er det bare regn ...........og hvem var det så lige, der ikke var HELT færdige med at pakke krukkerne med forårsløg ind i presenninger???????? Men det blev vi så i går i regn og kulde.
  Rigtig god dag til dig, nu skal du snart have et par fridage:)
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 8. Hvidt drys er dejligt - hagl eller rimfrost - bare der kommer lidt :-) Men med den vejrudsigt, der er for i dag, får du da vist travlt med at tøjre løsdelene. Håber, det ikke går for meget ud over din dejlige have og dens pynt. Jeg har lige bedt Per om at tage terrassebordet og pynten der ind, så det ikke ryger gennem ruden. Håber, det ikke bliver så slemt, som de siger....
  kh, Karen

  SvarSlet